📋 CRÒNICA BAR PEPI MUTXAMEL MTX 68 – 60 C.B. TAVERNES SÈNIOR AUTONÒMIC 📋
No hi ha manera, l’equip del C.B. Tavernes segueix sense aconseguir la victòria.
Hem viscut un partit que novament ha estat molt igualat, però en els moments claus els vallers no acaben de llegir bé la situació i, per culpa de precipitacions en el joc d’atac, pèrdues de baló no forçades pel rival, però sobretot la falta d’encert una vegada més de cara a la cistella, es castiga a l’equip que, malgrat haver fet un bon treball, no els permet agafar la confiança necessària per a obtindre millors resultats.
Sols queda seguir treballant i de segur que més prompte que tard l’equip ho aconseguirà i ens donarà moltes alegries! 🏀

📋​​ CRÒNICA ALPESA C.B. TAVERNES SÈNIOR FEMENÍ 66 – 53 C.B. OLIVA 📋
Victòria importantíssima de les xiques davant un equip que no ens ho ha posat gens fàcil.
El primer quart ha començat molt bé, amb un parcial de 7-0, però a poc a poc l’equip rival ha anat despertant i hem arribat al final del quart amb un lleuger avantatge.
Al segon quart, les pèrdues de baló i un atac massa precipitat han provocat que arribem al descans amb un avantatge de tan sols 5 punts.
Després del descans, la dinàmica canvia completament i les xiques passen per damunt de les d’Oliva, arribant a aconseguir una diferència de +18 punts a favor.
A l’últim quart Oliva puja la intensitat defensiva i perdem molts balons. Elles aprofiten les nostres errades i es col·loquen a 8 punts.
Aquest fet ens obliga a demanar un temps mort per canviar la dinàmica i ho aconseguim gràcies a l’encert del tir exterior i una bona defensa.
Enhorabona a totes les xiques per l’esforç realitzat. Ara a pensar en el partit clau del pròxim dijous 8 contra el C.D. San Pedro Moixent, ja que la victòria ens donaria la primera plaça matemàticament. A pel 8-0! 🏀

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES JÚNIOR MASCULÍ 41 – 44 C.B. LA FOGUERA CANALS 📋
Llàstima de partit després d’un bon inici, on els vallers han anat dalt al marcador durant tres quarts però, finalment, xicotets detalls fan que una vegada més, i ja van 4, ens quedem amb la mel a la boca.
Així i tot, bona defensa dels vallers que, malgrat que tenen un gran marge de millora en atac, treballen molt bé en defensa, fet que provoca que deixem els rivals amb 40 punts, quan venen d’aconseguir una mitja de 60 punts en els seus partits. Tanmateix, no sols es pot viure de la defensa, així que hem de millorar el nostre potencial ofensiu si volem guanyar.
Bon treball de tot l’equip, que setmana rere setmana deixa en la pista tot el que pot oferir, i no solament als partits, sinó també en els entrenaments. Donar l’enhorabona i les gràcies als Júniors, ja que tot i no haver guanyat cap partit, mai han baixat els braços i anem millorant partit a partit. A per totes, equip! 🏀

📋 CRÒNICA XENET C.B. CULLERA 71 – 38 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES CADET MASCULÍ N3 📋
Partit molt complicat davant el líder invicte de la lliga. Malgrat el resultat que reflecteix l’electrònic, els xiquets han intentat lluitar des de l’inici, aguantant el marcador i intentant que no augmentara la diferència.
Finalment, 2 minuts de desconnexió provoquen que l’equip es vinga avall, ja que el rival defenia molt bé i corria al contraatac ràpidament, fet que provocava que ens costara mantenir el marcador, ja que anotaven amb massa facilitat i permetíem cistelles imperdonables.
Així i tot, ens queden ara els 2 partits més complicats de la lliga, que ens col·locaran a la posició que ens correspon. A seguir! 🏀

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES CADET MASCULÍ N4 63 – 30 XENET C.B. CULLERA 📋
Millor partit de la temporada on els vallers han estat intensos en tot moment, furtant molts balons que han acabat en cistelles còmodes. Els locals han superat en tot moment l’equip contrari amb un joc col·lectiu i treballant fins l’últim segon. Cal seguir treballant, però ja veiem millores! 🏀

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES CADET FEMENÍ – C.B. BELLREGUARD 📋
🚫 Partit no disputat 🚫.

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES INFANTIL MASCULÍ 51 – 41 U.P.B. GANDIA 📋
Primera victòria del nostre equip, on durant tot l’encontre hem estat dalt al marcador. Tot i que la banqueta de suplents no ens ajuda molt, els jugadors van acoplant-se a poc a poc cada dia i va veient-se el progrés 🏀.

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES ALEVÍ FEMENÍ 59 – 24 XENET C.B. CULLERA 📋
Molt bon partit de les xiquetes, que han pogut tornar a guanyar un partit després de varies derrotes consecutives.
Les valleres han estat molt intenses en defensa i molt solidàries en atac. A més a més, destacar el fet que totes les jugadores han aconseguit fer cistella en algun moment.
En conclusió, totes s’han divertit moltíssim, i això és el més important. A seguir així, lleones! 🏀

📋 CRÒNICA CLUB MARTÍNEZ VALLS BÀSQUET 61 – 21 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES ALEVÍ MIXTE 📋
Partit amb dues parts molt diferents. A la primera part es va veure molta igualtat entre ambdós equips, aconseguint un marcador de 21-14 a la mitja part. Tanmateix, a la segona part els xiquets i xiquetes es desmoronen i el Martínez Valls ens sobrepassa totalment. Aprofitem la derrota per a millorar les errades i aprendre! 🏀

📋 CRÒNICA C.B. ALGEMESÍ 64 – 40 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES BENJAMÍ BLANC ‘14 📋
Bon partit el disputat el divendres passat a les pistes exteriors del poliesportiu d’Algemesí, on el nostre equip ha lluitat i ho ha deixat al camp.
Tots els quarts excepte el cinqué han estat molt disputats i el resultat final no reflecteix el joc mostrat al camp. A més a més, en alguns moments ha faltat concentració en defensa i un nombre massa elevat de finalitzacions no s’han resolt de la manera més adequada. Treballarem tot açò als entrenaments i ho millorarem! 🏀