馃搵 CR脪NICA BAR PEPI MUTXAMEL MTX 68 – 60 C.B. TAVERNES S脠NIOR AUTON脪MIC 馃搵
No hi ha manera, l’equip del C.B. Tavernes segueix sense aconseguir la vict貌ria.
Hem viscut un partit que novament ha estat molt igualat, per貌 en els moments claus els vallers no acaben de llegir b茅 la situaci贸 i, per culpa de precipitacions en el joc d’atac, p猫rdues de bal贸 no for莽ades pel rival, per貌 sobretot la falta d’encert una vegada m茅s de cara a la cistella, es castiga a l’equip que, malgrat haver fet un bon treball, no els permet agafar la confian莽a necess脿ria per a obtindre millors resultats.
Sols queda seguir treballant i de segur que m茅s prompte que tard l’equip ho aconseguir脿 i ens donar脿 moltes alegries! 馃弨

馃搵鈥嬧 CR脪NICA ALPESA C.B. TAVERNES S脠NIOR FEMEN脥 66 – 53 C.B. OLIVA 馃搵
Vict貌ria important铆ssima de les xiques davant un equip que no ens ho ha posat gens f脿cil.
El primer quart ha comen莽at molt b茅, amb un parcial de 7-0, per貌 a poc a poc l’equip rival ha anat despertant i hem arribat al final del quart amb un lleuger avantatge.
Al segon quart, les p猫rdues de bal贸 i un atac massa precipitat han provocat que arribem al descans amb un avantatge de tan sols 5 punts.
Despr茅s del descans, la din脿mica canvia completament i les xiques passen per damunt de les d鈥橭liva, arribant a aconseguir una difer猫ncia de +18 punts a favor.
A l’煤ltim quart Oliva puja la intensitat defensiva i perdem molts balons. Elles aprofiten les nostres errades i es col路loquen a 8 punts.
Aquest fet ens obliga a demanar un temps mort per canviar la din脿mica i ho aconseguim gr脿cies a l’encert del tir exterior i una bona defensa.
Enhorabona a totes les xiques per l’esfor莽 realitzat. Ara a pensar en el partit clau del pr貌xim dijous 8 contra el C.D. San Pedro Moixent, ja que la vict貌ria ens donaria la primera pla莽a matem脿ticament. A pel 8-0! 馃弨

馃搵 CR脪NICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES J脷NIOR MASCUL脥 41 – 44 C.B. LA FOGUERA CANALS 馃搵
Ll脿stima de partit despr茅s d鈥檜n bon inici, on els vallers han anat dalt al marcador durant tres quarts per貌, finalment, xicotets detalls fan que una vegada m茅s, i ja van 4, ens quedem amb la mel a la boca.
Aix铆 i tot, bona defensa dels vallers que, malgrat que tenen un gran marge de millora en atac, treballen molt b茅 en defensa, fet que provoca que deixem els rivals amb 40 punts, quan venen d鈥檃conseguir una mitja de 60 punts en els seus partits. Tanmateix, no sols es pot viure de la defensa, aix铆 que hem de millorar el nostre potencial ofensiu si volem guanyar.
Bon treball de tot l’equip, que setmana rere setmana deixa en la pista tot el que pot oferir, i no solament als partits, sin贸 tamb茅 en els entrenaments. Donar l鈥檈nhorabona i les gr脿cies als J煤niors, ja que tot i no haver guanyat cap partit, mai han baixat els bra莽os i anem millorant partit a partit. A per totes, equip! 馃弨

馃搵 CR脪NICA XENET C.B. CULLERA 71 – 38 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES CADET MASCUL脥 N3 馃搵
Partit molt complicat davant el l铆der invicte de la lliga. Malgrat el resultat que reflecteix l鈥檈lectr貌nic, els xiquets han intentat lluitar des de l鈥檌nici, aguantant el marcador i intentant que no augmentara la difer猫ncia.
Finalment, 2 minuts de desconnexi贸 provoquen que l鈥檈quip es vinga avall, ja que el rival defenia molt b茅 i corria al contraatac r脿pidament, fet que provocava que ens costara mantenir el marcador, ja que anotaven amb massa facilitat i permet铆em cistelles imperdonables.
Aix铆 i tot, ens queden ara els 2 partits m茅s complicats de la lliga, que ens col路locaran a la posici贸 que ens correspon. A seguir! 馃弨

馃搵 CR脪NICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES CADET MASCUL脥 N4 63 – 30 XENET C.B. CULLERA 馃搵
Millor partit de la temporada on els vallers han estat intensos en tot moment, furtant molts balons que han acabat en cistelles c貌modes. Els locals han superat en tot moment l鈥檈quip contrari amb un joc col路lectiu i treballant fins l’煤ltim segon. Cal seguir treballant, per貌 ja veiem millores! 馃弨

馃搵 CR脪NICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES CADET FEMEN脥 – C.B. BELLREGUARD 馃搵
馃毇 Partit no disputat 馃毇.

馃搵 CR脪NICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES INFANTIL MASCUL脥 51 – 41 U.P.B. GANDIA 馃搵
Primera vict貌ria del nostre equip, on durant tot l鈥檈ncontre hem estat dalt al marcador. Tot i que la banqueta de suplents no ens ajuda molt, els jugadors van acoplant-se a poc a poc cada dia i va veient-se el progr茅s 馃弨.

馃搵 CR脪NICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES ALEV脥 FEMEN脥 59 – 24 XENET C.B. CULLERA 馃搵
Molt bon partit de les xiquetes, que han pogut tornar a guanyar un partit despr茅s de varies derrotes consecutives.
Les valleres han estat molt intenses en defensa i molt solid脿ries en atac. A m茅s a m茅s, destacar el fet que totes les jugadores han aconseguit fer cistella en algun moment.
En conclusi贸, totes s’han divertit molt铆ssim, i aix貌 茅s el m茅s important. A seguir aix铆, lleones! 馃弨

馃搵 CR脪NICA CLUB MART脥NEZ VALLS B脌SQUET 61 – 21 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES ALEV脥 MIXTE 馃搵
Partit amb dues parts molt diferents. A la primera part es va veure molta igualtat entre ambd贸s equips, aconseguint un marcador de 21-14 a la mitja part. Tanmateix, a la segona part els xiquets i xiquetes es desmoronen i el Mart铆nez Valls ens sobrepassa totalment. Aprofitem la derrota per a millorar les errades i aprendre! 馃弨

馃搵 CR脪NICA C.B. ALGEMES脥 64 – 40 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES BENJAM脥 BLANC 鈥14 馃搵
Bon partit el disputat el divendres passat a les pistes exteriors del poliesportiu d’Algemes铆, on el nostre equip ha lluitat i ho ha deixat al camp.
Tots els quarts excepte el cinqu茅 han estat molt disputats i el resultat final no reflecteix el joc mostrat al camp. A m茅s a m茅s, en alguns moments ha faltat concentraci贸 en defensa i un nombre massa elevat de finalitzacions no s’han resolt de la manera m茅s adequada. Treballarem tot a莽貌 als entrenaments i ho millorarem! 馃弨