📋 CRÒNICA C.B. TERRALFAS DELFÍN NATURA 83 – 72 C.B. TAVERNES SÈNIOR MASCULÍ AUTONÒMIC 📋

Molt bon partit el jugat pel C.B. Tavernes enfront el lĂ­der invicte de la categoria.

Els vallers acudien a l’encontre amb nombroses baixes i amb tan sols 7 jugadors. Tot i això, l’equip va competir de principi a fi davant un gran equip molt compensat en totes les lĂ­nies.

El partit va estar sempre igualat amb diferències curtes al marcador, on els de Tavernes tractaren de tu a tu a l’equip d’AlfĂ s, no aconseguint aquests distanciar-se al marcador. Tan sols a l’Ăşltim quart aconseguiren la mĂ xima diferència, que va ser prĂ cticament la mateixa del marcador final.

Molt bon treball de l’equip, que ha de donar confiança de cara als pròxims partits, vitals per a aconseguir l’objectiu que tots volem! 🏀

📋 CRÒNICA C.B. MONTSERRAT 45 – 56 C.B. TAVERNES SÈNIOR MASCULÍ ZONAL B 📋

Victòria treballada des de la defensa, on els nostres xics han aconseguit parar els contraatacs a base de córrer al balanç defensiu.

La dinàmica del partit ha sigut la mateixa durant tot l’encontre: el Montserrat aconseguia cistelles gràcies a jugar de palomer, fet que els ha funcionat per a anar-se’n al descans 4 punts dalt.

DesprÊs del descans i gràcies a una molt bona defensa en el tercer període, hem deixat al Montserrat amb tan sols 4 punts anotats. En aquest quart hem sigut capaços de córrer i anotar amb facilitat per poder anar agafant un poc de distància al marcador, acabant amb un parcial de 4-11 per als nostres.

A l’últim quart l’equip es relaxa, però una xarrada al temps mort ha reavivat el ritme del partit.

Seguim treballant en equip i sumant punts. Al pròxim partit ens visita Algemesí, un rival dur. A seguir amb energia! 🏀

📋 CRÒNICA C.B. TAVERNES SÈNIOR MASCULÍ ZONAL C 76 – 69 C.B. PICASSENT 📋

Victòria molt treballada l’aconseguida pels nostres veterans contra un rival directe en la classificaciĂł.

El partit ha començat amb domini de les defenses en el primer quart, amb tots dos equips tantenjant-s, i amb els visitants traguent els primers avantages (3-9 al minut 6), encara que els nostres han pogut reaccionar i acabar per davant al finalitzar el quart (15-14 al minut 10).

En el segon quart, els visitants han apretat un poc mĂŠs en l’atac i rĂ pidament s’han posat per davant al marcador grĂ cies a l’alta anotaciĂł en este quart. No obstant, els vallers no han perdut mai l’empenta i les diferències en el resultat no superaven els 4 punts, deixant-la en 3 a l’arribar al descans (37-40 al minut 20).

En la represa, uns moments de domini en el rebot i alguns contraatacs han fet que els de Tavernes prengueren la davantera per un moment, però igual que en la resta del partit, sempre en distàncies curtes de 2-3 punts (54-52 al minut 30).

Ja en l’Ăşltim quart l’encert en els tirs lliures i el bon fer dels nostres els feia ampliar un poc la diferència fins als 8 punts al minut 38, malgrat que els de Picassent, amb un Ăşltim intent, s’han arribat a posar a 3 punts a falta de poc mĂŠs d’un minut. Tot i això, no s’ha deixat escapar la segona victòria consecutiva de la temporada.

A la fi, victòria que dona moral basada en el bon joc col¡lectiu i l’encert des de la lĂ­nia de tir lliure 🏀.

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES JÚNIOR MASCULÍ 68 – 44 ESCOLA DE BÀSQUET L’OLLERIA 📋

Tot i no haver entrenat esta setmana per lesions i refredats, sumat a les 4 baixes de l’equip, hem fet un partit seriós i no hem parat de córrer. Això ens ha donat bons contraatacs i, malgrat haver fallat cistelles fàcils sota el tauler, hem mantés un ritme intens tot el partit.

Al descans guanyĂ vem de 17, i això ha fet que ens relaxĂ rem un poc. Això i les moltes faltes que acomulaven els 5 titulars provocava que l’Olleria s’apropara en el marcador, col¡locant-se a 12 punts.

Aleshores ens hem ficat a defendre millor i hem tornat a cĂłrrer, aconseguint aguantar i ampliar el marcador.

En línies general hem disputat un bon partit on en els últims 2 minuts han estat en pista 3 Cadets, aportant bon descans i aconseguint aguantar el marcador. Bon partit, equip! 🏀

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES JÚNIOR FEMENÍ 34 – 57 C.B. SEDAVÍ 📋

Un partit en què haurĂ­em d’haver competit un poc mĂŠs, però desprĂŠs d’un primer quart igualat, hem anat perdent claredat en el joc amb accions a vegades forçades i sense escollir les millors opcions.

D’altra banda, en defensa ha faltat ser mĂŠs fortes i estar un poc mĂŠs concentrades, errades que permetien cistelles fĂ cils de les visitants prop de la cistella.

En resum, massa facilitats les que s’han donat a les rivals i un atac que, llevat d’uns moments creatius, no ha tingut continuĂŻtat.

Cal millorar eixos aspectes per als propers partits 🏀.

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES CADET MASCULÍ 62 – 27 C.B. JOVENTUT XÀBIA NOTTINGHAM PRESSA 📋

Partit còmode dels vallers, on des de l’inici hem anat a pel partit.

Hem tingut bones defenses, anul¡lant els millors jugadors del Xàbia i contraatacs ràpids que ens posaven 24 punts dalt al descans (37-13).

La por era que es relaxaren en la segona part, però l’equip ha mantĂŠs el ritme. Les rotacions de tota la banqueta fan que la victòria siga mĂŠs important. Bon joc per part de tots! 🏀

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES CADET FEMENÍ 71 – 35 CLUB BÀSQUET BELLREGUARD 📋

Victòria mÊs treballada que el reflexat en el resultat final.

El partit ha començat amb les forasteres manant en el joc, encistellant amb certa freqßència i amb les nostres desubicades en el camp. FruĂŻt d’això ĂŠs el parcial del primer quart 4-10, favorable al Bellreguard.

A partir d’acĂ­, una millor disposiciĂł defensiva de cara a l’eixida del balĂł ens feia remuntar i posar-nos per davant al final del segon quart (16-12 al minut 10).

Ja en el tercer quart i fins el descans, la dinĂ mica ha sigut la mateixa. Hem tingut unes bones defenses que ens han permĂŠs recuperar balons i encistellar amb certa comoditat. Això unit al domini del rebot en tots dos taulers feia que la diferència s’ampliara als 17 punts al descans (35-18 al minut 20).

Ja en la segona part, el desgast físic ha deixat empremta en les xiques de Bellreguard, cosa que les nostres han aprofitat per a poder eixir al contraatac i continuar ampliant la diferència fins el 72-35 final.

A la fi, victòria important en un partit amb moltĂ­ssimes baixes, on ha sigut clau l’ajuda inestimable de les jugadores de l’Infantil que ens han vingut a ajudar 🏀.

📋 CRÒNICA U.P.B GANDIA 56 – 48 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES INFANTIL MASCULÍ N3 📋

Primer partit perdut d’aquesta segona fase, en el qual ens falta molta intensitat i idees en atac.

A diferència dels locals, que han estat molt encertats baix de la cistella, fallem canastes molt fàcils i perdonem moltes ocasions clares.

En defensa hem sigut mÊs irregulars. En alguns moments hem volgut mÊs la victòria i hem apretat mÊs, però altres moments de desconnexió llançavem a perdre el treball.

Hem de treballar per a ser molt mĂŠs durs de cara a cistella, o no aconseguirem finalitzar eixes ocasions clares que ens poden fer perdre un partit com el de hui.

Tot i això, encara estem primers a la classificació i ens queden tres partits per a certificar-ho. Seguim creixent! 🏀

📋 CRÒNICA E.M.B.A. L’ALCÚDIA BLAU 53 – 12 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES INFANTIL MASCULÍ N4 📋

Derrota molt desigual contra el primer classificat del nostre grup, un equip molt més gran que el nostre. Tot i això, l’equip de Tavernes ha lluitat i, a pesar d’haver tancat acta, ha tingut prou moments on ha sigut millor que el rival.

L’equip ha madurat durant el partit, millorant tant en defensa com en atac. Este partit ha sigut la prova de que els vallers van millorant malgrat el resultat.

Cal seguir així per a competir contra rivals més asequibles 🏀.

📋 CRÒNICA C.D. ESCOLAPIAS – CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES INFANTIL FEMENÍ N2 📋

🚫 Partit ajornat 🚫

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES INFANTIL FEMENÍ N3 37 – 35 C.B. JOVENTUT XÀBIA 📋

Un dels partits mĂŠs exigents tant fĂ­sica com tècnicament, ja que els dos equips han posat en prĂ ctica molt bones defenses on apenes s’aconseguien fer cistelles amb continuĂŻtat.

Això ha fet que la igualtat estiguera present al llarg de tot el partit, alternant uns xicotets avantatges nostres al principi, però ràpidament recuperat per les xiques de Xàbia.

Tot s’ha mantĂŠs empatat fins que hem arribat als Ăşltims dos quarts per davall al marcador. En eixe moment hem sabut tancar la nostra cistella i, amb una bona dosi de treball d’equip, remuntar per posar-nos dos dalt quasi acabant, grĂ cies a l’encert dels tirs lliures i no deixant opcions a les visitants d’empatar-nos.

Cal destacar la paciència que hem mostrat, sobretot en atac. S’ha jugat molt sense pilota, movent-se i buscant les passades a l’espai que ens ha donat bones cistelles davant d’un equip que ha posat un nivell fĂ­sic molt alt.

Content per l’evoluciĂł i a seguir creixent de cara als segĂźents! 🏀

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES ALEVÍ MASCULÍ 45 – 47 C.B. ONDARA 📋

Partit que comença fluix al principi del primer quart per part dels nostres jugadors, que no han sabut realitzar un bon balanç a la defensa.

DesprĂŠs hem sabut realitzar el nostre joc i canviar el ritme del partit, arribant a posar-nos per davant.

Un final de quart molt renyit ens deixa dos punts baix. Una llàstima, però ha sigut un molt bon partit per part dels nostres jugadors. A seguir creixent! 🏀

📋 CRÒNICA ESCOLES ESPORTIVES ONDARA 26 – 30 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES ALEVÍ FEMENÍ 📋

Partit molt igualat , el qual ha acabat en victòria de les nostres xiques.

Hem sabut posar en pràctica el que hem treballat, tant col¡lectivament com individualment.

En la primera part hem jugat al nostre ritme, alçant el cap i fent bons passes, aconseguint que els atacs acabaren en canasta.

En la segona part hem baixat el ritme i ens han agafat diversos rebots, fent que les rivals arribaren fĂ cilment a fer cistella.

Finalment ens hem emportat la victòria per la qual tant havien lluitat les xiquetes 🏀.

📋 CRÒNICA C.B. PEDREGUER 40 – 45 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES ALEVÍ FEMENÍ 📋

Partit contra un rival molt igual a nosaltres. Durant els 40 minuts s’ha competit, sense deixar de baixar els braços i lluitant per cada baló.

Les xiquetes han disfrutat jugant i han sabut practicar allò que han aprés en els entrenes. Han alçat el cap per fer passes a companyes que estaven soles, han tirat quan tocava, i totes s’han implicat i han defés per a recuperar el màxim número de pilotes.

En resum, un partit molt disfrutat i gaudit per l’equip. Les entrenadores estem molt orgulloses de la seua millora com a equip. A seguir creixent com a familia! 🏀

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES BENJAMÍ MASCULÍ NEGRE 48 – 8 N.B. ALZIRA GRANA 📋

Partit amb molta desigualtat entre ambdĂłs equips, tant a nivell de joc com fĂ­sic. Els nostres jugadors han sabut moure el balĂł i buscar les millors opcions, però continua faltant un poc d’atenciĂł en defensa. Tot i això, seguim millorant! 🏀

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES BENJAMÍ MIXTE BLANC 3 – 43 C.B. ALGEMESÍ 📋

Partit amb tres quarts molt igualats, però on la superioritat física de l’Algemesí s’imposa rotundament. Tot i això, cal destacar la lluita dels xiquets i les xiquetes del nostre equip. A seguir entrenant! 🏀

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES BENJAMÍ FEMENÍ GROC 46 – 32 C.B. MISANA ALBERIC 📋

Partit molt complicat i que ens ha costat moltĂ­ssim traure endavant, ja que jugar en la pista blava del pavellĂł, no ens ha suposat una facilitat.

Ens ha resultat molt complicat fer passes per la falta d’espai i, finalment, el gran esforç realitzat per les xiquetes ens ha permès aconseguir la victòria 🏀.

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES PREBENJAMÍ – AUTOBLÀZQUEZ C.B. LA FOGUERA CANALS 📋