📋 CRÒNICA C.B. TAVERNES SÈNIOR MASCULÍ AUTONÒMIC – C.B. TERRALFÀS DELFÍN NATURA 📋

đŸš« Partit ajornat đŸš«

📋 CRÒNICA C.B. TAVERNES SÈNIOR MASCULÍ AUTONÒMIC 63 – 62 MUTUA LEVANTE N.B. ALCOI 📋

Gran partit i gran victĂČria del C.B. Tavernes front un bon equip que estĂ  situat a la part alta de la classificaciĂł.

Per fi la sort que ens estava donant l’esquena en els anteriors partits ha estat del costat dels de Tavernes, desprĂ©s d’un encontre molt seriĂłs tant en atac com en defensa.

Partit molt igualat de principi a fi i que s’ha decidit en els Ășltims segons amb un triple que ha col·locat al C.B. Tavernes 1 punt dalt a falta de tan sols 4 segons. Un tir precipitat dels d’Alcoi no ha acabat entrant, donant als valleras la victĂČria, moral i sobretot confiança pels propers partits! 🏀

📋 CRÒNICA SÈNIOR MASCULÍ ZONAL 44 – 51 C.B. MONTSERRAT 📋

Partit competit des del minut 5, on els visitantes tenien un marcador de 4 a 14. A partir d’aquest moment els locals comencen a defendre i aconsegueixen acabar el parcial amb un empat a 14 al marcador.

Al segon perĂ­ode el joc pren intensitat i velocitat, fet que comporta contraatacs rĂ pids i, amb aixĂČ, moltes pĂšrdues. Els visitants arriben al descans amb un avantatge mĂ­nim de 4 punts.

A la represa s’observa una dinĂ mica de joc molt rĂ pida i moltes pĂšrdues i balons regalats al rival, oferint un joc vistĂłs perĂČ sempre darrere al marcador final a la xiulada final.

Ens costa molt entrar en partit i anotar sota l’anella, i aquests regals passen factura al final dels encontres 🏀.

📋 CRÒNICA C.B. PICASSENT 51 – 61 C.B. TAVERNES SÈNIOR MASCULÍ ZONAL 2 📋

VictĂČria en un partit molt complet dels nostres jugadors, tant en atac com en defensa.

El partit ha començat amb els locals mĂ©s encertats en atac, perĂČ amb els nostres ficats en el partit des del primer minut, sobretot en l’Ă mbit defensiu. Tot i aixĂČ, el poc encert en atac feia que els de Picassent acabaren guanyant el quart 15 a 11.

En el segon quart, alguns contraatacs i més encert en el tir ens han fet ficar-nos davant al marcador i arribar guanyant 29 a 35 al descans.

A l’inici de la segona part, algunes distraccions defensives ens han fet carregar-nos de faltes, i unit a la precipitaciĂł en els atacs, han permĂ©s que els de Picassent es ficaren per davant (39-37 al minut 25). No obstant, s’ha reaccionat bĂ© i hem acabat guanyant el quart 40 a 45.

En l’Ășltim quart, el control del partit tant en atac com en defensa ha fet que poguĂ©rem augmentar la diferĂšncia fins el 51 a 61 final 🏀.

📋 CRÒNICA C.B. MARCELINA BENIFAIÓ 65 – 50 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES JÚNIOR MASCULÍ 📋

Marcador final que reflexa una diferĂšncia mĂ©s Ă mplia del que realment s’ha vist a la pista.

Els vallers que no han fet un bon partit i han estat sempre enganxats al rival en una diferĂšncia mĂ xima de 3 punts dalt o baix, fet que ens feia estar en partit.

Al minut 4 de l’Ășltim quart el BenifaiĂł nomĂ©s guanyava d’un punt. A partir d’ahĂ­ els de Tavernes han tingut diverses pĂšrdues de balons. AixĂČ, junt amb l’encert del rival en la lĂ­nia de tres, fa que no pugam competir fins el final.

Seguim lluitant en una temporada molt dura! 🏀

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR  C.B. TAVERNES JÚNIOR FEMENÍ – S.D. EL PILAR BLANCO 📋

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES CADET FEMENÍ – DÉNIA BÀSQUET 06 📋

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES INFANTIL MASCULÍ N3 – C.B. JOVENTUT XÀBIA KUDO PET FOOD 📋

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES INFANTIL MASCULÍ N4 31 – 39 N.B. ALZIRA 📋

Encontre amb dues parts ben diferenciades. Durant la primera part hem deixat la defensa de costat i l’equip rival ens ha superat. A la segona hem intentat respondre i hem recurtat el tanteig, tot i que no ha sigut suficient per a pegar-li la volta al marcador.

Seguirem entrenant per a que l’actitud de la segona meitat estiga des d’un principi! 🏀

📋 CRÒNICA U.P.B. GANDIA 26 – 34 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES INFANTIL FEMENÍ N3 📋

Tornada a la competiciĂł desprĂ©s d’unes setmanes on s’han notat les vacances. La falta de ritme era mĂ©s que evident, aixĂ­ com tambĂ© la  intensitat.

Ens ha costat uns tres quarts aconseguir avantatge, tot i que sense jugar del tot bé. Després hem seguit pel mateix camí, jugant per moments i alternant amb altres on no teníem massa idees.

Al final, una victĂČria no sense patir i poc lluĂŻda grĂ cies al carĂ cter en defensa, davant un Gandia que fins als darrers minuts ens ha posat les coses complicades.

Era mĂ©s que previsible veure un partit aixĂ­. Necessitem reprendre els entrenes i la dinĂ mica habitual perquĂš l’equip recupere el nivell d’abans 🏀.

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES ALEVÍ MASCULÍ – C.B. CULLERA 📋

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES ALEVÍ FEMENÍ 46 – 24 ESCOLES ESPORTIVES ONDARA 📋

VictĂČria treballada de les nostres xiques on l’equip ha anat quasi tot l’encontre per davant al marcador.

Hem baixat el ritme en algun moment del partit, perĂČ aixĂČ no ha fet que les xiquetes continuaren lluitant i treballant per endur-se el partit.

S’ha vist una gran millora de les jugadores, tant col·lectivament com individualment. Continuem treballant i divertint-nos! 🏀

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES BENJAMÍ MASCULÍ NEGRE 7 – 48 BENJAMÍ GROC 📋

Partit ben jugat per part dels dos equips. Les xiquetes han jugat mĂ©s com a equip i han fet bons passes. Cal seguir en eixa lĂ­nia de joc i en la mateixa intensitat defensiva 🏀.

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES BENJAMÍ MASCULÍ NEGRE – C.B. ALGEMESÍ 📋

📋 CRÒNICA N.B. ALZIRA 10 – 33 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES BENJAMÍ FEMENÍ GROC 📋

Partit incĂČmode el que hem disputat en Alzira. Ens ha costat molt passar-nos el balĂł i buscar la millor opciĂł de tir. Massa balons perduts i poc d’encert cara cistella. Cal seguir entrenant per millorar! 🏀

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES BENJAMÍ MIXTE BLANC 0 – 40 E.M.B. L’ALCÚDIA 📋

Bon partit dels nostres xiquets i xiquetes davant un equip molt superior.

Els de Tavernes no han tingut gens de por i han lluitat tots els balons. LlĂ stima que les cistelles que hem aconseguit fer han sigut quan l’acta ja s’havia tancat.. El mĂ©s important Ă©s que han disfrutat i s’ho han passat molt bĂ©. A seguir entrenant! 🏀

📋 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES PREBENJAMÍ 34 – 62 T.S.I. C.B. LA FOGUERA CANALS 📋

Partit on els visitants venien amb pocs jugadors, avantatge que els locals no han sabut aprofitat.

L’inici del partit Ă©s el que ha marcat la pauta de l’encontre, on Canals supera a Tavernes i on al segon quart un parcial de 0-16 ens mata.

A mesura que anava passant el partit els nostres xiquets anaven pujant la intensitat i les ganes que no tenien a l’inici, fins i tot realitzant un parcial de 14-0 que ens serveix per apropar-nos al marcador. Malauradament, el conjunt visitant posteriorment contrarresta aquest Ășltim parcial i aixĂČ ens dona el resultat final.

En definitiva, partit acabat amb males sensacions, ja que podrĂ­em haver fet molt mĂ©s 🏀.