🔹Primer quart de mĂŠs a menys, on eixim a la pista connectats i amb uns bons primers atacs, provocant un primer parcial de 0-8. A partir d’acĂ­ els locals van entrant en partit i baixem la intensitat, tancant el quart amb un marcador igualat.

🔹Al segon quart més del mateix. No aconseguim acabar de dominar el ritme de joc, ja que en defensa es treballa bé, però no aconseguim córrer la pista al contraatac. En canvi, en atac estàtic els locals eren molt forts i estaven molt ben posicionats, col·lapsant la zona davant cada penetració dels vallers.

🔹A la represa del descans proposem un ritme alt de partit, sabent que som superiors en este aspecte, i aconseguim bones defenses i contraatacs però, en canvi, estem molt desencertats de cara a l’anella, arribant a perdonar 12 punts fĂ cils.

🔹Entrem a l’Ăşltim quart amb igualtat mĂ xima al marcador i el partit totalment fora de control. La pintura era un camp de guerra, amb els locals proposant un joc estĂ tic molt dur, sabent que tenien avantatge al joc interior.

🔹Van passant els minuts sense que cap dels dos equips agafe mĂŠs de 4 punts d’avantatge i arribem a l’Ăşltim minut empatats, on una vegada mĂŠs els vallers juguen molt bĂŠ els Ăşltims segons i anoten en la penĂşltima jugada, tancant el partit amb una Ăşltima bona defensa i emportar-nos una nova victòria.

🔹En definitiva, una victòria important a una pista complicada que ens col·loca 3/1 a la part alta de la classificació. Seguim sumant que és el més important, però cal pegar un pas endavant en el treball diari als entrenaments. Si volem estar dalt sabem les coses que cal millorar, i ens queda molta feina per fer 🏀.