🔹Victòria de les nostres xiques al segon partit de la pretemporada, en vista a intentat preparar-la el millor possible.

🔹El partit ha començat igualat, amb les xiques de Bellreguard ficades en partit i amb encert, cosa que les feia anar 5-2 per davant al minut 3 de partit, i empatades a 8 al minut 5. No obstant això, a partir d’ací les valleres han començat a imposar el seu ritme en defensa i han pogut distanciar-se al marcador fins el 8-24 al final del quart.

🔹Al segon quart, les variants defensives de tots dos equips han dominat sobre els atacs, cosa que feia que les cistelles costaren de pujar al marcador. Així mateix, les nostres estaven un poc més encertades i han arribat amb un 15-36 al descans.

🔹En tornar del descans, les continues proves li han vingut millor a les nostres i han anat augmentant la diferència a poc a poc fins al 23-60 al finalitzar el tercer quart.

🔹Ja en l’últim quart, amb ambdós equips un poc cansats, l’encert i la concentració ha baixat, però tot i això han sigut de les Tavernes qui s’han endut el quart i han deixat el marcador en el 31-73 final 🏀.