🔹Important victòria aconseguida pels nostres Sèniors a la pista de l’AlgemesĂ­ en un partit treballat de principi a fi.

🔹Al primer quart eixim connectats al partit, amb un bon ritme i intensitat, aconseguint un primer avantatge al marcador de +6 i provocant el primer temps mort local.

🔹A partir d’ahĂ­ seguim treballant els atacs ofensius, elaborant amb calma i obtenint bona fluĂŻdesa ofensiva, i on tots els jugadors toquen el balĂł i agafen bones sensacions col¡lectives.

🔹Tanquem la primera part imposant el nostre ritme i aconseguint un avantatge de +12 punts al marcador, deixant l’equip local amb tan sols 20 punts.

🔹A la represa del descans, un tercer quart per a oblidar. Un canvi defensiu dels locals ens trenca els esquemes i deixem de jugar com a equip, com veníem fent abans, provocant pèrdues de baló i individualitats innecessàries.

🔹El locals aprofiten molt bĂŠ aquests minuts dolents nostres per robar balons i apropar-se al marcador, arribant a l’Ăşltim quart amb una diferència de tan sols 2 punts.

🔹A l’Ăşltim quart ajustem l’atac per a intentar recuperar les bones sensacions de la primera part i aconseguim a poc a poc anar sumant cistelles. Recuperem una bona fluĂŻdesa ofensiva, però on aconseguim tancar el partit ĂŠs en defensa, on sabent la dificultat que tenĂ­em per anotar, pressionem de valent en defensa per aconseguir que els locals no anoten en els Ăşltims 4 atacs, tancant aixĂ­ una nova victòria molt important.

🔹En definitiva, victòria important i necessària per a recuperar les bones sensacions perdudes a la jornada passada.

🔹Molt content amb la feina de tots els jugadors, on s’ha vist un pas endavant de molts d’ells, aconseguint una millora grupal necessĂ ria per poder competir.

🔹Amb aquesta victòria ens col·loquem primers de grup i passem a semifinals. Anem per més! 🏀