🔹Important victòria aconseguida pels nostres Sèniors a la pista de l’Algemesí en un partit treballat de principi a fi.

🔹Al primer quart eixim connectats al partit, amb un bon ritme i intensitat, aconseguint un primer avantatge al marcador de +6 i provocant el primer temps mort local.

🔹A partir d’ahí seguim treballant els atacs ofensius, elaborant amb calma i obtenint bona fluïdesa ofensiva, i on tots els jugadors toquen el baló i agafen bones sensacions col·lectives.

🔹Tanquem la primera part imposant el nostre ritme i aconseguint un avantatge de +12 punts al marcador, deixant l’equip local amb tan sols 20 punts.

🔹A la represa del descans, un tercer quart per a oblidar. Un canvi defensiu dels locals ens trenca els esquemes i deixem de jugar com a equip, com veníem fent abans, provocant pèrdues de baló i individualitats innecessàries.

🔹El locals aprofiten molt bé aquests minuts dolents nostres per robar balons i apropar-se al marcador, arribant a l’últim quart amb una diferència de tan sols 2 punts.

🔹A l’últim quart ajustem l’atac per a intentar recuperar les bones sensacions de la primera part i aconseguim a poc a poc anar sumant cistelles. Recuperem una bona fluïdesa ofensiva, però on aconseguim tancar el partit és en defensa, on sabent la dificultat que teníem per anotar, pressionem de valent en defensa per aconseguir que els locals no anoten en els últims 4 atacs, tancant així una nova victòria molt important.

🔹En definitiva, victòria important i necessària per a recuperar les bones sensacions perdudes a la jornada passada.

🔹Molt content amb la feina de tots els jugadors, on s’ha vist un pas endavant de molts d’ells, aconseguint una millora grupal necessària per poder competir.

🔹Amb aquesta victòria ens col·loquem primers de grup i passem a semifinals. Anem per més! 🏀