🔹Quan un equip no vol competir, difícilment es poden traure els resultats desitjats.

🔹En un partit on el C.B. Tavernes aconsegueix superar els 50 punts d’anotació, arribant fins els 57, el principal problema d’aquest equip, resulta que no vol treballar en defensa, permetent al rival dominar de principi a fi l’encontre.

🔹La primera part es manté igualada, amb diferències curtes al marcador, però sempre dominat per l’equip d’Algemesí.

🔹Els vallers sempre anaven fent la goma, apropant-se al marcador, però de seguida efectuaven pèrdues de baló que permetien als locals tornar a distanciar-se.

🔹A la represa del descans, l’equip de Tavernes, una vegada més, va desconnectar en el seu joc i, aleshores, no es que no atacara bé, sinó que ni tan sols defensava, i això va permetre en aquest tercer quart que els locals aconseguiren una diferència al marcador que va fer molt costera amunt la resta del partit.

🔹L’últim període va ser un voler i no poder, i sols en els últims minuts van traure el geni, aconseguint reduir el marcador fins el resultat final.

🔹En definitiva, possiblement un dels pitjors partits jugats en els últims temps i, com a conseqüència, una derrota merescuda.

🔹En aquesta ocasió, o l’equip comença a donar un pas endavant o es queda on està, i després d’aquest partit, sembla que és on vol estar 🏀.