🔹Inici amb victòria en aquesta nova aventura en Autonòmica.

🔹Molt contents per iniciar la competició amb la sensació que podem competir, però amb un sentiment d’inconformisme, ja que en cap moment del partit l’equip va oferir ni la consistència ni la intensitat continua mostrada al llarg de la Lliga Valenciana, i que ens permetia jugar amb molta més fluïdesa i mobilitat en atac.

🔹L’equip comença el partit amb certs nervis i desconnexió, fet que propicia un 7-0 a favor de l’equip local.

🔹A poc a poc anem entrant en partit, defenent millor a tota la pista i atacant amb un major dinamisme i velocitat per aprofitar les defenses en transició. Aconseguim donar-li la volta al marcador i acabem amb un 9-18 el primer quart.

🔹El segon període és molt més igualat al marcador, però no així en el joc, on a pesar del ritme alt que intentem imposar, no aconseguim trencar el partit, ja que continuem tenint errades en els passes i a les finalitzacions, que ens penalitzen molt. Continuem sense controlar el nostre rebot defensiu. A la fi, 14-14 en el quart, i amb un 23-32 al marcador que no ens satisfa en cap moment perquè sentim que podem oferir més.

🔹El tercer quart té un punt d’inflexió a nivell defensiu, ja que apenes les deixem anotar 6 punts, amb molta intensitat a la primera línia de passe, però la nostra falta d’encert no ens permet deixar el partit sentenciat, ja que només som capaces d’anotar 12 punts, malgrat haver moments d’atacar amb més dinamisme i verticalitat que ens permeten trobar tirs lliurats.

🔹Aconseguim un marcador de 29-44 al finalitzar el període.

🔹L’últim quart té un inici molt aclaridor per part de l’equip, aconseguint diferències per damunt dels 20 punts, corrent i efectuant contraatacs, que és on més còmodes ens sentim.

🔹A pesar d’això, l’equip torna a tindre moments de desconnexió, amb moltes pèrdues, on la falta de concentració és evident. Tot això propicia un parcial negatiu de 10-2, on passen d’estar +25 a +17, a falta de 3 minuts.

🔹Aconseguim un marcador final de 42-61, que ens demostra una vegada més que som un equip que necessita jugar al límit tant d’intensitat i ritme com de concentració per poder aproximar-nos al joc que volem desenvolupar, i que ja hem realitzat al llarg de la Lliga Valenciana.

🔹Ara tenim dues setmanes per continuar creixent, ja que tenim una jornada de descans. Haurem de trobar eixe punt d’exigència i confiança en tot el planter. Som un equip jove amb molta il·lusió per competir en aquesta nova i exigent categoria i confiem en aconseguir-ho amb el treball diari 🏀.