🔹Meritòria i treballadíssima victoria de les nostres Sèniors en casa del segon classificat, en un partit on vam mostrar el nivell i l’estil de joc que tant ens agrada i que ens porta a competir contra qualsevol equip de la categoria.

🔹Inici trepidant de partit, amb un ritme de joc altíssim, on les nostres, amb una pressió molt exigent i atacs molt dinàmics i amb molta mobilitat, aconseguien anotar amb fluïdesa.

🔹Les xiques de Bocairent no li perdien la cara al partit, i amb la qualitat de les seues jugadors més importants, aconseguia mantenir les diferències a pesar de la gran encert de les nostres. Acabem el primer quart amb un 16-24.

🔹Al segon període, tot i que continuava amb la mateixa intensitat, les defenses començaven a imposar-se, amb moltíssims contactes, i començava a mostrar-se el que podia ser la segona part. Així i tot, les nostres xiques continuen jugant amb dinamisme i castigant les esquenes locals, però l’encert en el tir exterior baixava. Ens n’anem al descans amb un 24-36.

🔹Gran tercer quart de les nostres de nou, on tornava el dinamisme i els continus 2×1 en defensa. Vam robar balons i vam deixar sense anotar a les locals durant molts minuts, arribant a diferències entre 18 i 21 punts a favor. Un canvi en la defensa de les locals propiciava una reacciĂł que tornava a deixar les diferències en 15 punts. El bĂ squet average per la segona posiciĂł estava en un puny.

🔹L’últim període ha sigut pura intensitat i joc de contactes i errades per part d’ambdós equips, on el cansanci amb només 8 jugadores en el roster començava a notar-se. Tot i intentar atacar amb claredat, la falta d’encert no permetia que les diferències canviaren.

🔹Finalment, i malgrat tindre alguns tirs per aconseguir l’average, les nostres xiques confirmaven una victòria treballada des del minut 1, i on tornaven a DISFRUTAR COMPETINT.

🔹Enhorabona a les 8 valentes per l’esforç i el caràcter mostrat ahir i en les darreres setmanes tan complicades 🏀.