🔹Si ens fixem en el resultat, sembla que l’equip de Cullera va ser superior, però no va ser així, ja que el tanteig és enganyós.

🔹El partit va transcórrer amb moltíssima igualtat i va ser sobretot el poc encert dels vallers al llarg de tota la segona part el que va provocar que els locals acabaren emportant-se la victòria per la diferència final.

🔹L’encontre va transcórrer de tal manera que l’alternança al marcador era constant, i on les diferències no s’allargaven més enllà dels 4-6 punts, que ràpidament eren reduïts per un equip o l’altre.

🔹El conjunt de Tavernes, això sí, va tindre moltes pèrdues de baló, massa, i si a això li afegim el poc encert de cara a l’anella, ja es feia molt complicat traure el partit.

🔹En definitiva, vam competir durant els 40 minuts, però finalment els de Cullera van estar més encertats per acabar emportant-se la victòria 🏀.