🔹L’escenari demanava fer un gran partit i així ha sigut. Era un final i hem mostrat una gran imatge, molt centrades des del principi i sorprenentment còmodes des de l’inici. Senyal que teníem confiança amb allò que havíem de fer.

🔹Després d’uns minuts inicials de tanteig hem començat a dominar l’encontre, amb un ritme de joc alt, apretant en defensa quasi sense descans, obligant a les xiques d’Elda a jugar precipitades.

🔹Fem un gran esforç que ens donava certs avantatges a la fi del primer quart i que mantenim durant el segon.

🔹La segona part seguia els mateixos paràmetres, amb l’Elda intentant recuperar-se, i en alguns moments ho aconseguia, encara que nosaltres ens hem mantés tranquil·les i fent el nostre joc sempre, sense donar-li quasi oportunitats de tornar a clavar-se al partit.

🔹A l’últim quart seguim jugant amb fluïdesa, sense relaxar-nos i permetent acabar la temporada de la millor forma possible, emportant-nos finalment la Lliga.

🔹Voldria donar-li les gràcies a totes les persones que ens han acompanyat amb el seu suport hui a Canals i al llarg de la temporada.

🔹També a les jugadores de l’equip Infantil que ens han ajudat als partits i ho han donat tot en ells. A Juan per la seua ajuda i a Sergi per treballar amb elles durant tot l’any.

🔹I sobretot a aquesta fantàstica generació de xiques que mostren les ganes que tenen de millorar i com estimen el bàsquet.

🔹Un gran EQUIP del que estic realment orgullós! 🏀