🔹Comencem l’encontre amb un primer quart on eixim a pista molt seriosos, sabent la importància d’aquest encontre i el rival que tenim davant. Alternança al marcador per als dos equips on cadascú fa el seu joc i en cap moment s’agafa distància al marcador.

🔹A l’inici del segon quart, els vallers peguem un apretó a l’encontre, aprofitant bones defenses amb una intensitat superior però, en canvi, als últims 5 minuts entrem en un lapsus ofensiu on comencen les pèrdues i juguem els pitjors moments de l’encontre. En aquest moment el rival s’aprofita de la situació molt bé, fent-nos molt de mal des del tir exterior, arribant al descans amb un +6 a favor d’Escolapias.

🔹A la represa del descans tornem a eixir molt connectats al partit, fent un parcial de 12-2, amb una intensitat i ritme molt elèctric i provocant un temps mort rival al veure’s sobrepassats.

🔹A partir d’ací els dos equips juguem un bon bàsquet, on cada baló era or. Així mateix, no es dona res per perdut i les distàncies al marcador són molt menudes. Entrem a l’últim quart igualats.

🔹A l’últim període, més del mateix. Aconseguim parar els seus tiradors, però els d’Escolapias, amb molta qualitat, continuen produint canastes, això sí, havent d’esforçar-se molt, ja que la defensa dels vallers era molt intensa.

🔹Arribem als últims minuts igualats, amb un intercanvi de cistelles on finalment tenim l’últim baló amb el marcador empatat per a guanyar el partit, però no aconseguim anotar i anem a la pròrroga.

🔹A la pròrroga seguim pressionant, ens creguem que el partit pot ser nostre i en cap moment ens rendim. Finalment, el partit acaba decantant-se per a nosaltres, ja que en una última jugada anotem un 2+1 i ens col·loquem davant al marcador. Els locals tenen l’última jugada que defensem molt bé i no anoten el tir.

🔹En definitiva, un gran partit oferit pels dos equips que de segur l’afició va disfrutar tant com nosaltres, però sobretot, i em torne a reiterar, una victòria perquè este equip comence a creure en ell mateix. Podem competir-li a qualsevol equip, fent les coses bé i treballant tots com anem fent. Tots els jugadors aporten des de la banqueta i això ens converteix en un equip amb molta rotació.

🔹Ara toca anar a per la primera jornada de la Lliga Regular i a seguir la bona energia de l’equip. Continuem! 🏀