🔹Comencem l’encontre amb un primer quart on eixim a pista molt seriosos, sabent la importància d’aquest encontre i el rival que tenim davant. Alternança al marcador per als dos equips on cadascú fa el seu joc i en cap moment s’agafa distància al marcador.

🔹A l’inici del segon quart, els vallers peguem un apretĂł a l’encontre, aprofitant bones defenses amb una intensitat superior però, en canvi, als Ăşltims 5 minuts entrem en un lapsus ofensiu on comencen les pèrdues i juguem els pitjors moments de l’encontre. En aquest moment el rival s’aprofita de la situaciĂł molt bĂŠ, fent-nos molt de mal des del tir exterior, arribant al descans amb un +6 a favor d’Escolapias.

🔹A la represa del descans tornem a eixir molt connectats al partit, fent un parcial de 12-2, amb una intensitat i ritme molt elèctric i provocant un temps mort rival al veure’s sobrepassats.

🔹A partir d’acĂ­ els dos equips juguem un bon bĂ squet, on cada balĂł era or. AixĂ­ mateix, no es dona res per perdut i les distĂ ncies al marcador sĂłn molt menudes. Entrem a l’últim quart igualats.

🔹A l’Ăşltim perĂ­ode, mĂŠs del mateix. Aconseguim parar els seus tiradors, però els d’Escolapias, amb molta qualitat, continuen produint canastes, això sĂ­, havent d’esforçar-se molt, ja que la defensa dels vallers era molt intensa.

🔹Arribem als Ăşltims minuts igualats, amb un intercanvi de cistelles on finalment tenim l’Ăşltim balĂł amb el marcador empatat per a guanyar el partit, però no aconseguim anotar i anem a la pròrroga.

🔹A la pròrroga seguim pressionant, ens creguem que el partit pot ser nostre i en cap moment ens rendim. Finalment, el partit acaba decantant-se per a nosaltres, ja que en una Ăşltima jugada anotem un 2+1 i ens col¡loquem davant al marcador. Els locals tenen l’Ăşltima jugada que defensem molt bĂŠ i no anoten el tir.

🔹En definitiva, un gran partit oferit pels dos equips que de segur l’aficiĂł va disfrutar tant com nosaltres, però sobretot, i em torne a reiterar, una victòria perquè este equip comence a creure en ell mateix. Podem competir-li a qualsevol equip, fent les coses bĂŠ i treballant tots com anem fent. Tots els jugadors aporten des de la banqueta i això ens converteix en un equip amb molta rotaciĂł.

🔹Ara toca anar a per la primera jornada de la Lliga Regular i a seguir la bona energia de l’equip. Continuem! 🏀