🔹Derrota en un partit apretat de principi a fi, on no hem pogut aconseguir una victòria important per a la salvació.

🔹Al primer període es dóna un intercanvi de cistelles, on cap dels dos equips aconsegueix anotar fàcilment ni obté fluïdesa ofensiva, mantenint un marcador baix en tot moment.

🔹Al segon quart, més del mateix. Aconseguim recuperar el marcador, però som incapaços de produir punts fàcils i en cap moment agafem més de 2 punts d’avantatge.

🔹A la represa del descans els locals juguen els millors minuts, on defensivament no ens regalen res i amb tres contraatacs ens agafen 6 punts d’avantatge.

🔹A l’últim període tornem a apretar el marcador, mantenint-se igualat fins als últims minuts on, amb dues cistelles, els locals aconsegueixen un +6 que mantenen fins a les últimes possessions.

🔹A falta d’1 minut anotem un triple i ens col·loquem a 3 punts a l’electrònic, defenem bé i tenim les dues últimes possessions per igualar el partit, però no encertem i se’ns escapa una victòria molt important.

🔹En definitiva, amb aquesta derrota ja no depenem de nosaltres mateixa per a la salvació.

🔹Demà tenim un partit important a casa. Hem de guanyar i esperar que el Grao no aconseguixca una altra victòria per mantenir la categoria 🏀.