🔹Important i treballada victòria de les nostres xiques, mostrant prous moments de bon joc i del ritme i dinamisme que treballem entre setmana.

🔹Des del primer quart l’equip ha mostrat una gran actitud i exigència per dur el partit al nostre ritme, amb una defensa molt alta, amb continus 2×1 i bones rotacions defensives que nomĂŠs donaven opciĂł a efectuar tirs exteriors.

🔹En atac, l’equip ha tornat a córrer com volem, i ha jugat amb molta mobilitat, tant de baló com de les jugadores.

🔹El segon quart ha sigut més ajustat al marcador, però amb la mateixa sensació, sobretot al principi de quart, on el nostre ritme dificultava prou el seu joc en atac. Així i tot, la nostra falta d’encert al tir exterior i la irrupció al partit de la jugadora local número 24 en el pla anotador, ha propiciat un marcador més ajustat del que mostraven les sensacions. Arribem al descans amb un 18-30 al marcador.

🔹Al tercer període el partit ha baixat d’intensitat. Tanmateix, en quan hem pogut córrer, les diferències se n’anaven a 16 o 18 punts de diferència. No obstant això, l’equip local ha mostrat una gran capacitat de lluita, intentant estar sempre en partit, i la nostra falta de mobilitat en atac i de tancar el rebot han mantés les diferències entre els 14 i els 18 punts.

🔹A l’últim quart les nostres xiques per moments eren capaces d’encadenar 3-4 atacs i defenses brillants que allargaven la diferència fins als 20 punts, però la falta de continuïtat i, sobretot, d’encert exterior (només un triple en tot el partit) no ens ha permés obrir més les distàncies.

🔹En definitiva, una victòria en una pista exigent que ens serveix per a reafirmar allò que ens fa ser un equip competitiu i capaç de disfrutar a la pista amb eixe dinamisme i ritme i, sobretot, per a valorar el treball de les xiques i que creguen en elles mateixa.

🔹Important setmana d’entrenaments per preparar dos partits en 4 dies que ens venen damunt, un d’ells a casa de les líders invictes 🏀.