🔹Clara victòria de les nostres xiques a Calp, on des del primer minut han eixit amb molta intensitat, molt bona actitud defensiva i un joc molt dinàmic en atac.

🔹A la fi del primer quart aconseguim un 5-17 al marcador, on la falta d’encert en contraatacs clars i situacions de superioritat no ens permet fer una major anotació, a pesar del bon joc desplegat per les nostres xiques.

🔹El segon període continua amb la mateixa dinàmica, on l’equip es mostra un poc més encertat i continua defenent amb gran intensitat, i això ens permet furtar balons en primera línia. Arribem al descans amb un marcador de 12-38 a l’electrònic.

🔹Al tercer quart és quan les xiques de Calp es mostren més còmodes en atac i quan aconsegueixen igualar el parcial del període, amb un 13-19, ja que les valleres estan menys exigents darrere i abusen del bot en atac.

🔹Arribem a la fi del quart amb un marcador de 25-57.

🔹En l’últim període es torna a veure un equip amb una major exigència defensiva que ens torna a permetre cistelles senzilles i la possibilitat de córrer.

🔹Tanteig de 31-81 a la fi, per confirmar un estil de joc que ens permet competir i gaudir a la pista.

🔹Diumenge que ve a casa, ens espera un dels equips importants del grup, el C.B. Bocairent, contra qui esperem continuar competint a aquest nivell 🏀.