🔹Deslluida victòria del nostre Sènior Femení en un dels pitjors partits de la temporada.

🔹Bon inici de l’equip, amb intensitat i ritme, des d’una bona defensa i pressionant les línies de passe, fets que ens han permés córrer i jugar amb facilitat. D’aquesta manera hem imposat un 3-12 al marcador als primers 5 minuts, que per desgràcia ha sigut efímer.

🔹A partir d’ahí hem deixat de defendre amb intensitat, permetent tirs lliurats i que ens dominaren el rebot. L’equip local no ha tingut encert des del triple, però han ajustat el partit amb un 17-21 al descans.

🔹El tercer període ha mantingut la dinàmica, amb continues errades baix l’anella de les nostres i sense cap claredat en atac ni fam ni intensitat defensiva, propiciant el primer avantatge local amb un marcador de 23-22 a la meitat del tercer quart, aconseguint tan sols 1 punt en 5 minuts. Una xicoteta reacció ens ha permés recobrar el lideratge a l’electrònic, que no al joc, abans de finalitzar el quart.

🔹L’últim quart no ha canviat massa fins els últims 5 minuts, on hem tornat a defendre amb intensitat les línies de passe, que ens ha permés córrer i definitivament tancar el partit amb el 33-45 final.

🔹Preocupant versió de l’equip abans de la visita de les líders, on no podrem competir amb aquest ritme. Però el més preocupant és la incapacitat de dur al joc real el bon treball setmanal 🏀.