🔹Victòria important l’aconseguida a la pista d’Almàssera, en un partit treballat de principi a fi.

🔹Al primer quart eixim a pista ben plantats, amb una bona defensa, pressionant tota la pista, arribant a col·locar-nos 12 punts dalt i on els locals no estaven jugant gens còmodes.

🔹Al segon quart el partit s’accelera i es torna molt caòtic. Aprofitant molt bé la situació del partit, els locals s’acosten al marcador. En canvi, nosaltres deixem d’elaborar en atac com veníem fent, ens precipitem i fem pèrdues, permetent que ells puguen córrer al contraatac i que ens anoten tirs lliurats, arribant al descans 1 punt baix.

🔹A la represa del descans, tornem a eixir intensos al partit, sense deixar respirar als locals, i aconseguim agafar un cert avantatge de nou, tancant el quart amb un +9 al marcador.

🔹A l’últim quart no permetem que els locals s’acosten, gestionant molt bé els atacs llargs, elaborant i trobant els tirs lliurats. en aquest partit sí que estem encertats i acabem sentenciant el partit sense donar opció a què els locals puguen capgirar el marcador.

🔹En definitiva, una victòria més al caseller. És important sumar tots aquests partits contra rivals que van a estar a la part baixa de la classificació. Seguim treballant i creixent tots junts com a equip! 🏀