🔹Victòria important dels vallers contra un rival directe a la classificació.

🔹L’equip es presentava al partit plagat de baixes, amb tan sols 7 jugadors de la plantilla, però sabent la necessitat que tenĂ­em de guanyar un partit com aquest per no enfonsar-nos a la classificaciĂł.

🔹Primera part molt bona on fem una gran defensa, tancant molt bĂŠ el rebot, i sobretot col¡lapsant la zona per parar les penetracions de l’equip local.

🔹Aconseguim deixar els locals amb tan sols 18 punts anotats al descans, però en atac ens costa generar cistelles fàcils, i tan sols anem a la mitja part amb un +14 al marcador, sabent que si aconseguim més fluïdesa ofensiva podem tancar el partit.

🔹A la represa del descans, els locals apreten en defensa, pujant les línies de pressió i augmentant molt la intensitat però, d’altra banda, no ens deixem doblegar i el període és un intercanvi constant de cistelles, tancant-lo amb un +10 per afrontar els últims 10 minuts.

🔹A l’Ăşltim quart eixim desconnectats i, en tan sols 2 minuts de joc, fem 4 pèrdues seguides, errades que els locals aprofiten molt bĂŠ per col¡locar-se a tan sols 4 punts.

🔹A partir d’acĂ­, com sempre, ens toca jugar un partit apretat fins al final. Comencem a gestionar els minuts, elaborant atacs llargs, intentant no precipitar-nos, i en alguns moments ho fem molt bĂŠ. En canvi, en altres es nota molt l’edat d’aquest equip i cometem errors i pèrdues de precipitaciĂł, de falta de veterania.

🔹A falta de dos minuts ens col·loquem 2 punts dalt, on aconseguim un gran atac amb un 2+1, que ens dóna oxigen per a poder tancar el partit amb dues grans defenses i emportar-nos la victòria cap a casa.

🔹En definitiva, encontre amb moltes coses a millorar, però content pel treball dels jugadors. La gent mĂŠs jove de l’equip estĂ  pegant un pas endavant i donant la cara als moments mĂŠs importants, i açò de segur els farĂ  continuar creixent per als pròxims anys! 🏀