🔹Derrota de les nostres xiques en la semifinal de la Copa Autonòmica, després de competir durant tot el partit i demostrar que en 5 mesos de treball ja estan en condicions de competir contra qualsevol equip de la categoria.

🔹Des del primer moment es notava la tensió del partit, on a pesar del ritme alt, els costava anotar als dos equips. Les defenses s’imposaven inicialment als atacs.

🔹Un xicotet parcial de les xiques de Godella donava les primeres diferències per a favor de les de la capital, des de l’encert del triple i el domini del rebot. Acabem el primer quart amb un 21-14.

🔹Al segon període hem mostrat la nostra millor versió, sobretot en atac, amb dinamisme, capacitat de córrer i agressivitat cap a l’anella, ja que ens generava tirs lliurats, ajustant el resultat per moments fins a 2-3 punts de diferència. Així i tot, la qualitat de les xiques de Godella tornava a allargar les diferències fins als 6 punts, amb un marcador de 36-30 al descans.

🔹L’inici del tercer quart ha marcat la resta del partit, ja què un parcial de 7-0 a favor de les de Godella estirava les diferències per damunt dels 10 punts i ens obligava a parar el partit i a buscar noves solucions tant en atac com en defensa.

🔹L’equip, una vegada més, demostra la seua capacitat de lluita i s’aferra al partit, no deixant que les xiques de Godella el trenquen, intentant córrer, amb una defensa pressionant que dificultava atacs còmodes de les rivals i tornant a ser agressives cap a l’anella. 57-45 a la fi del tercer quart.

🔹L’inici de l’últim quart ha sigut una acumulació d’errades per part dels dos equips, pel cansanci acumulat degut a un ritme de joc molt alt d’ambdós conjunts.

🔹Amb un 59-49 al marcador i amb 6 minuts per jugar, hem desaprofitat l’oportunitat d’ajustar el marcador amb diversos atacs consecutius errats després de bones defenses, i una vegada més el baix percentatge en el tir lliure no ens permet col·locar-nos per baix dels 10 punts, fet que segurament haguera posat nervioses a les xiques de Godella.

🔹Finalment, un parell de triples a final de possessió ha obert la diferència als 14-15 punts que ens ha acabat de sentenciar.

🔹A pesar d’això, les nostres xiques no han deixat de pressionar i defendre amb exigència, i la falta d’encert davant, tant prop de l’anella com en tirs lliurats, no ha fet justícia a l’esforç i a la bona llavor de l’equip.

🔹Felicitar al C.B. Godella per la seua classificació a la final, demostrant per què lidera en solitari el grup A de la categoria Autonòmica.

🔹Agrair a les nostres xiques el treball i l’esperit, demostrant que poden competir contra tots els equips de la categoria, i que ja ens podem considerar un EQUIP D’AUTONÒMICA.

🔹Enhorabona xiques i a continuar treballant per intentar disfrutar de la temporada i buscar algún nou premi com els Playoffs! 🏀