🔹Derrota una vegada més en un partit on els vallers han competit de valent durant tot l’encontre.

🔹Al primer període eixim un poc apagats en defensa, no entrem al partit tan concentrats com deuríem i els locals ho aprofiten molt bé agafant un avantatge de +15 amb un gran encert al tir exterior, convertint fins a 6 triples al primer quart.

🔹Al segon quart l’equip comença a treballar en defensa i a atacar l’anella sense por, aconseguint retallar el marcador fins al -4 al descans.

🔹A la represa del descans juguem els millors minuts de l’encontre, amb una gran defensa que no deixa elaborar còmodes als locals i aconseguim capgirar el marcador, col·locant-nos fins a 8 punts dalt a l’electrònic. D’altra banda, no tanquem bé el quart, amb dos minuts de desconnexió al final que ens costen dos triples i deixen el marcador completament igualat per als últims 10 minuts.

🔹A l’últim període, intercanvi de cistelles constant. Els dos equips competeixen al màxim sense deixar que el rival s’allunye en cap moment. A falta d’un minut pel final ens anoten un gran triple amb la defensa puntejant-lo al final de la possessió, deixant-nos 4 punts baix. No aconseguim anotar al següent atac i ja se’ns escapa el partit.

🔹Una vegada més, la qualitat superior del rival decanta la victòria per xicotets detalls als últims minuts, però res que demanar a l’equip. Ho estan deixant tot a la pista, competint de tu a tu durant les últimes setmanes a equips de la part alta de la classificació.

🔹Ens queden 4 jornades a vida o mort i no anem a rendir-nos. Açò ho traurem endavant sí o sí! 🏀