🔹Partit jugat de tu a tu pels 2 equips, on l’encert dels locals als últims moments ha fet decantar la balança.

🔹L’equip del C.B. Tavernes sempre va donar la cara, fent un bon joc, especialment en atac. En canvi, defensivament li faltava un plus per a poder almenys competir d’una millor manera i tindre més opcions de dominar l’encontre, arribant al descans amb un +1 a favor dels vallers.

🔹L’inici del segon temps va ser clau per al que quedava de partit, on els locals, amb un canvi defensiu, provoquen errades del Tavernes que els permeten agafar fins a 10 punts d’avantatge.

🔹Al final del tercer període, el C.B. Tavernes reacciona i aconsegueix arribar a col·locar-se tan sols 1 punt baix al marcador. A l’últim minut i mig del partit va ser on quan l’equip de l’Olleria va estar més encertat i va aconseguir acabar emportant-se la victòria.

🔹Tot i la derrota, es veu com l’equip del C.B. Tavernes va augmentant cada vegada més i millor el seu joc, creixent com a equip i aconseguint lluitar cada partit per traure millors resultats. De segur que si l’equip segueix per aquest camí, les victòries arribaran en breu 🏀.