🔹Hui jugaven dos equips que estaven a la part alta de la classificació, ambdós amb 0 derrotes, la qual cosa feia que l’encontre es disputara de tu a tu, i així ha sigut.

🔹Els dos equips han eixit des del primer minut a pel partit. Ha sigut un encontre lluitat a parts iguals, on el Tavernes, des de l’inici de l’encontre, s’ha posat per davant al marcador fins al final.

🔹Semblava que els vallers controlaven el partit, tal com reflectia el marcador, sempre amb avantatges entre 8 i 12 punts, però el Benifaió jugava a casa i no volia deixar escapar la victòria, fet que provocava que a poc a poc, gràcies a les nostres errades i imprecisions de cara a l’anella contrària, anara acostant-se al marcador, baixant de la barrera dels 10 punts a falta de 4 minuts per finalitzar l’encontre.

🔹L’equip valler no estava disposat a perdre després de tot l’esforç demostrat i comencem a efectuar atacs lents per deixar córrer el marcador.

🔹Per la seua part, el Benifaió anota dos triples seguits i comença a veure la victòria més a prop, però el rellotge avança i el Tavernes va matant el temps en cada atac, controlant el temps al nostre favor i el partit fins el final 🏀.