🔹Partit desenvolupat de menys a més.

🔹Inici erràtic per la nostra part, sense la intensitat necessària per dur el partit al nostre ritme, deixant que les xiques de Maristes arriben prou còmodes fins a la nostra zona, i amb poca mobilitat i encert en atac. Després d’un marcador de 7-4 al minut 5, demanem un temps mort per la nostra part.

🔹Progressivament anem entonant-nos, amb major agressivitat i velocitat, que ens permet furtar i córrer per a trencar definitivament el partit durant el segon període, on el parcial és de 2-23, amb l’equip molt més dinàmic, intens i amb fluïdesa. Arribem al descans amb un 6-40 a l’electrònic.

🔹Una vegada més, el tercer període comença amb l’equip desconcertat i precipitat. Permetem que el parcial del quart s’iguale, degut a la nostra poca claredat per atacar i traure en velocitat les transicions. Parem el partit, respirem i recordem allò que ens permet ser efectives i jugar amb major efectivitat i espais, i aconseguim recuperar el ritme que ens permet minimitzar els seus atacs i córrer amb onades.

🔹L’últim quart l’aprofitem per defendre a mitja pista i millorar en les situacions d’1×1 i primeres ajudes, on totes les jugadores poden participar i gaudir de la competiciĂł.

🔹Enhorabona a les xiques per mantindre aquesta ambició i motivació per continuar millorant i exigint-se competir fins a l’últim minut a pesar del resultat.