🔹Aquesta vegada no ha pogut ser. Derrota dels vallers en un partit on en cap moment ens col·loquem davant al marcador.

🔹Un primer quart per a oblidar, on els locals entren al partit molt connectats, ens anoten 6 triples, sense perdonar-ne cap. En canvi, nosaltres en defensa estem lents, ens generen massa fĂ cil l’avantatge a l’1×1, i per molt que arribem als tirs, no ens perdonen.

🔹A la part ofensiva, dels pitjors minuts. Arribem a perdonar 14 punts baix l’anella completament a soles, i si juntem aquests dos aspectes, tanquem el parcial amb un -18 al marcador.

🔹Al segon quart millorem un poc en defensa, però continuem negats de cara a l’anella. No n’encertem ni una, i sense sumar punts ĂŠs realment difĂ­cil retallar al marcador.

🔹Així i tot, no baixem els braços i arribem al descans amb un -17 a l’electrònic, sabent que queda molt de partit per davant.

🔹Al tercer perĂ­ode eixim a pista a donar-ho tot, creient en el nostre ADN, i a poc a poc anem retallant la diferència, però quan el balĂł no vol entrar, no hi ha manera d’anotar, i tan sols aconseguim col¡locar-nos a -9 punts, amb sensacions que estem frenant els locals en defensa i que haurĂ­em pogut entrar al partit.

🔹A l’Ăşltim quart, mĂŠs del mateix. Arribem a col¡locar-nos a tan sols 4 punts quan falten 3 minuts, però ahĂ­ cometem 2 errades que no es poden perdonar, regalant dues defenses per mala comunicaciĂł, i tambĂŠ dues cistelles als locals, fet que ens col¡loca 8 punts baix a falta de 2 minuts.

🔹Als últims dos minuts ho deixem tot, però el Maristas pausa molt bé el partit, i no aconseguim acostar-nos prou per poder lluitar el partit.

🔹En definitiva, partit negats de cara a l’anella, amb tan sols 17 punts en 20 minuts de joc.

🔹Tanmateix, cal quedar-se amb la part bona, per mal que estigam. L’equip ho lluita tot, i aquest ADN és el que ens farà arribar lluny.

🔹Toca pegar un pas endavant i deixar de cometre errors individuals 🏀.