🔹Encontre dominat de principi a la fi per l’equip d’Oliva, que en cap moment s’ha vist incomodat per un C.B. Tavernes que ha volgut però que no ha pogut competir com hauria desitjat.

🔹Li va costar al l’equip de Tavernes entrar en partit durant uns minuts, però a poc a poc va anar assentant-se a la pista i, tot i que no incomodava al rival, sí que competia, aconseguint mantenir-se al marcador a pocs punts de diferència.

🔹Eixim bé de la pressió plantejada per l’Oliva i movem la pilota amb sentit, però defensivament l’equip volia treballar, però ho feia sense cap i donava facilitats al seu rival. Tot això feia que no acabarem d’entrar realment al partit.

🔹Tanmateix, al tercer període el C.B. Tavernes va donar una altra imatge. Defensivament va tornar a pegar un pas enrere i, en atac, va estar completament nul. Això ho van aprofitar molt bé els locals aquesta vegada per trencar finalment el partit, aconseguint ja unes diferències importants al marcador que era molt difícil retallar per als vallers.

🔹A l’últim quart els de Tavernes milloren en defensa, però continuen nuls en atac, aconseguint anotar únicament 10 punts en tota la segona meitat. Així és difícil competir i el resultat final ho diu tot.

🔹Esperem estar millor al pròxim partit! 🏀