🔹Important victòria dels vallers en un camp molt difícil. Va ser un partit d’infart, apretat en tot moment i el qual es va decidir a la pròrroga.

🔹A la primera part els locals ens dominen al marcador en tot moment, agafant un avantatge de 4, 6 punts i fins i tot 10 punts. Tanmateix, els vallers en cap moment entren en pànic.

🔹Continuem treballant tot el que havíem practicat durant la setmana, denegant el joc interior i buscant una defensa molt agressiva.

🔹Arribem al descans 6 punts baix, molt concentrats al partit i coneixedors dels detalls que devem millorar per ser capaços de superar l’equip local, ja que el Requena era un equip veterà, que sabia molt bé a què jugava i que cometia pocs errors, no donant-nos massa opcions d’agafar avantatge.

🔹A la segona part eixim a pista elèctrics, amb una intensitat fulminant, i en 5 minuts girem el marcador amb bones defenses, contraatacs i tirs de 3, provocant el temps mort local amb un +10 a favor nostre a l’electrònic.

🔹A partir d’ací continuem elaborant, però deixem espais en defensa, i a poc a poc els locals van acostant-se al marcador, arribant a l’últim minut amb un +4 al marcador, on el base del Requena ens clava un triple a tablero i apreta el marcador per als últims dos atacs.

🔹A l’últim atac forcem dos tirs lliures, anotant-ne tan sols un, i deixant un +2 al marcador per a l’últim atac, al qual els rivals acaben anotant i ens forcen la pròrroga.

🔹El temps extra té poca història, ja que passem per damunt dels de Requena a base d’intensitat i córrer contra uns rivals que físicament ja estaven més fatigats. Així ens acabem emportant una nova victòria cap a casa.

🔹En definitiva, l’equip continua creixent pas a pas. És molt important guanyar aquests partits, als quals saps que vas a sofrir durant 40 minuts contra equips veterans i on no es regala res.

🔹L’equip va demostrant a poc a poc passos de maduresa. No ens afonem, no ens posem nerviosos si anem baix al marcador, seguim treballant i al final treballant acaba arribant la victòria.

🔹Seguim! 🏀