🔹Victòria duríssima i molt treballada de les nostres xiques, davant un equip que, amb el nivell demostrat, anava a ser molt difícil de guanyar a la seua pista.

🔹El partit va començar amb un intercanvi de cistelles, amb les locals aprofitant el seu avantatge interior i amb les nostres demostrant el joc dinàmic que volem.

🔹A poc a poc les locals comencen a dominar el temps del partit, portant-lo a les zones, on demostren la seua superioritat.

🔹L’equip intenta dur el partit al nostre ritme, però no ho aconseguim i, a més a més, no ens mostrem encertades al tir exterior. Així aconseguim un primer parcial de 17-11.

🔹El segon quart continua amb la mateixa dinàmica, amb poc d’encert per la nostra part i on tampoc aprofitem els tirs lliures ni algunes situacions clares prop de l’anella. Tanmateix, la nostra exigència darrere creix i ens permet estar en partit.

🔹A la part final del quart, les nostres xiques troben espais amb el joc sense baló que aprofiten per ajustar el marcador i frenar l’anotació de les locals des dels canvis defensius a tota la pista. Arribem al descans amb un 31-28 al marcador.

🔹El tercer quart suposa un canvi en la dinàmica del partit, des de la defensa a tota la pista i robant alguns balons que ens permeten trobar espais i anotar amb major facilitat.

🔹Després de molt d’esforç, aconseguim posar-nos per davant per fi, fins i tot malgrat el canvi defensiu de l’equip local, que tot i atacar bé la seua zona, no aconseguim estar encertades en el tir exterior, fet que no ens permet obrir diferències.

🔹Seguim amb xicotetes diferències, però ens mantenim per davant a l’inici i durant gran part de l’últim quart, en un encontre on tots els atacs i defenses demanen la màxima exigència i concentració per no concedir situacions còmodes prop de l’anella i trobar bones situacions en atac, que desaprofitem en moments claus.

🔹Després de molt d’esforç per part de les locals, junt amb errades nostres en situacions clares, les d’Alacant aconsegueixen posar-se per davant a falta de 2 minuts: 50-48.

🔹Així i tot, l’equip continua treballant i creient, i amb dos cistelles de mèrit i els tirs lliures, recuperem l’avantatge a falta de 40 segons. A més a més, efectuem unes dues últimes defenses molt bones que propicien pèrdues de les locals i tanquem el partit amb els tirs lliures finals.

🔹Pas avant del grup en exigència i capacitat de sofriment amb 9 jugadores, però hem d’exigir-nos un major encert cara a l’anella, perquè durant la setmana ho treballem i hem de donar-li valor al nostre treball.

🔹Molt contents per la capacitat de reacció i lluita de totes les jugadores. Seguim fent el nostre camí a la categoria! 🏀