🔹Bon partit el jugat per l’equip del C.B. Tavernes, però si ens fixem en el marcador, pot semblar tot el contrari.

🔹Els de Tavernes s’enfrontaven al líder del grup i l’equip va eixir al camp molt centrat, amb un bon treball tant defensiu com ofensiu. A més a més, els vallers aconseguien en cada atac llançar a cistella i en bastants ocasions tirs lliurats baix l’anella, i es ahí precisament on va estar la diferència del partit.

🔹Tot i que els vallers movien bé la pilota i treia alguns avantatges, el treball realitzat no es veia recompensat en encert anotador, i això feia que els locals a poc a poc anaren traguent diferències al marcador, ja que l’equip de València sí que estava encertat de cara a la cistella, tot i que el treball defensiu del conjunt grocinegre estava sent molt bo.

🔹És més, en diverses fases de l’encontre a l’equip local li costava anotar, passant molts minuts sense aconseguir cistelles, però per a desgràcia dels de Tavernes, el poc encert ofensiu no va permetre que l’equip s’apropara al marcador.

🔹Finalment, les ratxes d’encert per part dels locals van fer que la diferència fora abultada i, en aquesta ocasió, l’equip valler no es mereixia la derrota pel treball realitzat durant tot el partit.

🔹En definitiva, tot i la diferència que reflectia el marcador final, bon partit del C.B. Tavernes enfront un dels cocos de la categoria, que ens fa veure la millora de l’equip i la confiança necessària per encarar els partits que ens queden per davant.

🔹A seguir creixent i en breu de segur que donarem moltes alegries! 🏀