🔹Bon partit el jugat per l’equip del C.B. Tavernes a pesar del resultat final.

🔹A poc a poc l’equip valler va creixent i a cada partit va donant passos endavant, per tal d’aconseguir mostrar al camp allò que es treballa als entrenaments i que ha de ser la filosofia de joc del conjunt.

🔹L’encontre va començar molt igualat, on cap dels dos equips aconseguia marcar el seu ritme, arribant al final del primer quart amb 1 punt per davant a favor dels de Tavernes.

🔹Al segon quart, l’equip de Sueca va millorar en el seu joc, mentre els de Tavernes es quedaven amb molt poca anotació, la qual cosa aprofitaren els locals per traure distàncies al marcador. Però uns bons minuts al final del quart van provocar que els de Tavernes s’aproparen al marcador per arribar al descans amb tan sols 5 punts per baix.

🔹L’eixida del tercer quart va tornar a ser molt seriosa per part dels vallers, arribant a col·locar-se per davant al marcador, però sempre en diferències mínimes i on els dos equips anaven canviant el domini a l’electrònic.

🔹A l’últim quart, de nou, el conjunt grocinegre torna a bloquejar-se en el joc ofensiu, tenint de nou molt poca anotació. En canvi, l’equip de Sueca va estar més encertat en aquest període i, tot i que l’equip del C.B. Tavernes va lluitar fins el final, no va poder traure el resultat esperat després d’haver lluitat durant tot l’encontre.

🔹Contents pel treball de l’equip que, de ben segur, si segueixen així, no tardaran en traure millors resultats 🏀.