🔹Segona derrota de les nostres xiques en un partit aplaçat davant el líder invicte de la categoria.

🔹No obstant això, derrota després de realitzar el millor partit de la temporada, on l’equip li va mirar cara a cara a l’equip amb millor atac i defensa de la lliga, acostumat a trencar els partits abans del descans i jugar a un ritme difícilment igualable. Però les nostres xiques des del primer minut van eixir amb la idea de ser protagonistes i jugar fins i tot a un ritme més alt que el de les xiques de Godella.

🔹Amb transcisions ràpides i atacs amb molt de dinamisme i mobilitat, castigàvem les líders atacant el centre i trobant bons tirs oberts.

🔹Durant el primer període les nostres xiques van dominar el marcador entre 6 i 8 punts de diferència.

🔹A pesar de dominar l’encontre i el ritme, les locals demostraven la seua qualitat amb situacions d’1×1 i tirs oberts, fet que les matenia en partit.

🔹El segon quart manté inicialment la dinàmica i el nostre domini, però a partir del minut 5, algunes pèrdues i la falta de control del rebot defensiu propicia que el marcador s’iguale, arribant al descans amb un 31-32 a l’electrònic.

🔹El tercer període mostra l’alt nivell dels dos equips amb alternança de cistelles, i on per primera vegada les locals es posen per davant. Quan intenten trencar el partit a favor, les nostres xiques demostren el seu caràcter i capacitat de lluita, igualant de nou el partit, fins i tot amb xicotets avantatges.

🔹L’últim quart manté la igualtat, però a falta de 4-5 minuts, el cansanci ens passa factura tant en atac, on perdonem moltes situacions clares a cistella, com en defensa, on ens costa arribar als tirs oberts després de primeres ajudes.

🔹En un últim esforç per lluitar en el partit, concedim alguna cistella fàcil i tirs lliurats que allarguen el marcador fins el 75-64 final.

🔹Molt content per l’actitud i el nivell mostrat per l’equip, amb un gran esforç i solidaritat per part de totes per dur endavant un pla de partit i joc. Aquest tipus d’encontres ens fan créixer com a grup i també individualment, i confirma el nostre treball setmanal i la creença de que podem ser competitives contra el millor equip de la competició 🏀.