🔸Derrota en un partit inconstant on, malgrat l’encert exterior, el joc no va ser suficient per poder endur-se la victòria.

🔸L’encontre va començar amb les visitants dominant el rebot, però l’encert des de la lĂ­nia de 3 punts feia que les nostres xiquetes acabaren guanyant el parcial (13-9 al minut 10).

🔸Al segon quart, un baixĂł al nivell defensiu i algunes pèrdues donaven l’opciĂł a les de BenifaiĂł de posar-se per davant i de començar a dominar al marcador deixant-lo en un 20-25 al descans.

🔸Al tercer període la permitivitat en defensa donava vida a les visitants, que continuaven ampliant la diferència. Només l’encert exterior permetia a les valleres estar en partit.

🔸Ja a l’Ăşltim quart, tot i la millora en defensa, les errades en atac no van deixar aconseguir la remuntada i, a la fi, el partit se’n va anar cap al bando visitant 🏀.