🔹Un partit molt entretingut i ben competit el jugat pels dos equips, on cadascú ha dominat una part amb el seu estil.

🔹Nosaltres, amb una defensa forta i pressionant que durant la primera part ens donava resultats, unit al joc dinàmic i ràpid, hem aconseguit la davantera als descans, amb un marcador de 34-21.

🔹La segona part es desenvolupa d’una manera totalment diferent. Les de la Ribera mantenien una millor defensa i gràcies a ella el seu atac també comença a funcionar. Es troben amb cistelles còmodes i a poc a poc es posen al partit.

🔹L’Ăşltim quart va ser divertit i angoixant al mateix temps. Alternen els dos equips millors defenses que atacs i, encara que seguim per davant, l’equip visitant sempre reacciona.

🔹Al final hem aconseguit mantenir eixa mínima distància, gràcies al bon treball defensiu.

🔹En resum, la millor primera part de la temporada i desprĂŠs, hem sabut patir, un aspecte igual d’important i que de segur ens ajuda a crĂŠixer.