🔹Tornada de la Semifinal dels Playoffs i un dels partits més bonics jugats fins ara, ple d’alternances i amb ambdós equips demostrant grans moments de bàsquet.

🔹El Benicarló ha plantejat un partit molt diferent al primer, arriscant un poc més, jugant ràpid i exigint-nos donar el millor en defensa.

🔹Tot i haver començat igualades, un gran segon període de els visitants provocava que recuperaren el seu desavantatge i que aconseguiren una diferència d’uns 10 punts al seu favor (21-30).

🔹Les valleres s’han sobreposat a eixos moments a la represa del descans, gràcies a un millor treball en equip i a un ritme que ens convenia.

🔹L’encert al tir exterior també ha sigut clau, ja que nombrosos triples i un bon joc en atac, que ens havia faltat al primer quart, ens fa recuperar la confiança, fent-nos el joc molt més fàcil.

🔹Amb el pas dels minuts, el desgast físic de les visitants els passa factura i les nostres, més soltes, han fet que el joc a la segona part de l’encontre tinguera un clar dominador, arribant amb un clar avantatge als últims minuts.

🔹Donar l’enhorabona als dos equips i aficions per l’eliminatòria que han fet. Amb partits així tots aprenem, guanyem experiència en conjunt i de segur que ens servirà per anar amb més ganes a la final 🏀.