🔹Comencem la segona fase de la Lliga Regular amb un encontre molt complicat contra un rival dur, intens i molt complet.

🔹El partit comença bĂŠ, amb bones defenses dels 2 equips i amb una intensitat alta, acabant el parcial 12 – 12.

🔹Comença el segon quart i l’equip rival segueix pujant la intensitat i fent pressions altes que ens fan perdre molts balons. A falta de 4 minuts per al descans, el Sueca ens castiga amb un parcial de 2 – 22.

🔹Comencem a ajustar i recuperem un poc, havent de remuntar el parcial complicat, i així arribem al descans 11 punts baix.

🔹La dinàmica al tercer període segueix igual. Aconseguim trencar la pressió i recuperar el marcador, oferint un partit de tu a tu durant més de 15 minuts amb el marcador igualat. Llàstima els últims minuts, que per xicotets errors se’ns va de les mans.

🔹Molt content pel resultat i pel treball plasmat a la pista. A poc a poc anem sent molt millor equip i era l’objectiu. De segur que venen bons resultats en breu en aquesta fase! 🏀