🔹Últim partit de la Lliga Regular, on comencem molt apagats, sense les idees clares en atac i amb una mala defensa que creava espais en tot moment. La pressió que plantegem al principi ix bé i furtem balons, però de seguida els rivals saben com trencar-la i ens fan molt de mal.

🔹L’atac al segon període seguia molt pobre, sense rodar còmodament, sense accions sense baló, sense qualitat en els passes, massa estàtics i provocant pèrdues que desencadenaven en contraatacs visitants.

🔹A falta de 5 minuts per al descans estem 12 punts baix, però comencem a ajustar la defensa, fem canvis que ens ixen bé i comencem a córrer i a defensar amb moltíssima més gana. Així aconseguim anar al descans 6 punts baix.

🔹El tercer i quart períodes tenen una dinàmica semblant. La nostra defensa és molt agressiva, el rival no juga en cap moment còmode, però tot i l’encert excel·lent durant els 40 minuts des de la línia de 3, provoca que seguisquen clavats en partit en tot moment.

🔹L’atac se’ns atragantava en molts moments, errant molts tirs exteriors i de baix de l’anella, però gràcies a la gran defensa que vam aconseguir mantenir intensa durant tota la segona part, aconseguim emportar-nos la victòria i classificar-nos com a segons per a jugar la Fase d’Ascens a Preferent. Enhorabona, equip! 🏀