🔹Nova victòria de les nostres Sèniors, que tomben les líders i invictes del grup en un autèntic partidàs de principi a fi.

🔹Eixim al partit concentrades des de l’inici, sabent el rival que tenim davant, i amb intensitat i una bona defensa aconseguim deixar a les visitants amb un marcador baix, però la poca producció ofensiva no ens deixa agafar la davantera al marcador, arribant amb un +4 al final del primer quart.

🔹Al segon quart més del mateix, ja que cap dels dos equips baixa el ritme i la intensitat. Açò justifica una molt baixa anotació del partit, on cada cistella val or i on es premien les bones defenses als dos costats. A poc a poc, lluitant cada baló, aconseguim arribar al descans amb un +5 i completament concentrades en el partit.

🔹A la represa del descans les visitants pugen molt la seua defensa, pressionant de valent les línies de passe i no deixant que les nostres xiques juguen còmodes en cap moment, però les valleres no peguen mai un pas enrere i, encara que ens costa molt aconseguir fluïdesa ofensiva, ens mantenim al partit en tot moment, arribant a l’últim quart amb un +2 al marcador.

🔹L’últim període ha sigut un autèntic espectacle per part dels dos equips, amb bones defenses, intensitat i un ritme frenètic on hem aconseguit arribar a falta de 2 minuts amb una màxima igualtat, tan sols 2 punts dalt, però a base de bones defenses, les nostres Sèniors han aconseguit secar a les de Dénia, no permetent que es col·locaren per davant al marcador en cap moment, aconseguint tancar el partit i traient una victòria que val or.

🔹En definitiva, el partit de les xiques ha sigut increïble, però aquest encontre s’ha guanyat gràcies al granet d’arena de tot un poble recolzant el bàsquet femení, omplint la grada de gom a gom i donant oxigen a l’equip quan més ho necessitaven, i així dona gust!

🔹Afició, aquesta victòria que ens porta quasi matemàticament a la fase de playoffs ha sigut vostra, som una família! 💛🖤

📸 Fotografies | Tommy Batalov