🔹Nova victòria del nostre Sènior Femení en aquests Playoffs, amb un autèntic partidàs que ja permet sumar-ne 5 de 5.

🔹Eixim al partit molt concentrades, sent conscients de l’equip que tenim davant nostra, un equip molt defensiu, amb un bon ritme de joc i que sap massa bé al que juguen. En resum, no anaven a ficar-nos-ho gens fàcil.

🔹Al primer quart es dóna un intercanvi de cistelles amb un ritme frenètic per part dels dos equips, on tan sols el domini en el rebot ofensiu de l’equip visitant decanta la balança cap a elles.

🔹Al segon quart més del mateix, i amb bones defenses i contraatacs aconseguim ficar-nos al davant al marcador, però sempre amb distàncies mínimes.

🔹A la represa del descans pugem la intensitat i el ritme del partit de nou, on trobem alguns punts dèbils de les visitants i ens col·loquem al marcador amb un +6 d’avantatge, però amb el rebot ofensiu les rivals aconsegueixen tornar al partit, entrant als últims 10 minuts amb el marcador igualat.

🔹A l’últim quart es desplega una oda a la defensa per part dels dos equips, i vegem molt bones defenses a les dos cistelles que fan molt difícil l’anotació.

🔹Ens costava molt agafar fluïdesa ofensiva i generar avantatges, però a poc a poc aconseguim trencar la defensa movent la pilota i anotant els tirs lliures en els moments importants, arribant al +8 final al marcador.

🔹En definitiva, l’eliminatòria se’n va a València amb un +8 al nostre favor. Ens queden 40 minuts per davant de guerra i sofriment per passar a la tan esperada gran final.

🔹Afició, vos necessitem més que mai i sabem que aneu a estar ahí. Necessitem a la sexta jugadora en pista el pròxim dissabte. És moment de fer història al bàsquet femení en el club! Tots a una, anem a per elles! 🏀