🔹No ha pogut ser i ens ha arribat la primera derrota de la temporada.

🔹Ha sigut un autèntic partidàs, que de segur els aficionats hauran disfrutat moltíssim.

🔹El partit ha començat molt bé per les jugadores de l’equip visitant, molt encertades cara cistella i molt còmodes en defensa.

🔹Ens costava molt tindre un joc fluid en atac, on sols intentàvem el tir exterior. D’altra banda, en defensa hem estat molt bé, provocant moltes pèrdues a l’equip contrari i tan sols la falta d’encert ens ha impedit aplegar al descans amb un bona renta (+2).

🔹El tercer quart ha sigut per oblidar. Una decisió errònia per la nostra part en defensa, el bon joc de l’equip contrari i la desconnexió en atac donava un avantatge de +10 punts al Moixent.

🔹L’inici de l’últim quart ha sigut un espectacle nostre. En 3 minuts havíem aconseguit reduir la distància gràcies a la forta defensa i l’encert de cara a cistella. Així s’ha arribat a l’últim minut del partit, amb una diferència d’1 punt per el Moixent.

🔹Un bon atac nostre ens permet col•locar-nos davant del marcador a falta de 14 segons, però una mala transició en la defensa fa que el Moixent aconseguisca una cistella fàcil a 7 segons del final.

🔹Hem intentat fer un atac ràpid, però no hem pogut aconseguir la canasta que ens donara la victòria.

🔹Donar l’enhorabona a totes les xiques. Toca alçar-nos ja i pensar en el partit del pròxim diumenge en casa contra l’Enguera.

🔹Sí o sí, hem d’aconseguir la victòria per mantindre la primera posició! 🏀