🔹Victòria còmoda de les nostres Sèniors per a tancar una bona temporada en un partit que ha estat controlat en tot moment.

🔹A la primera part eixim tranquil·les, a passar-ho bé, sabent que ja no hi ha res en joc. Juguem un bàsquet sense tant ritme com l’habitual però, en canvi, l’equip visitant ho intenta donar tot, ficant-se prop al marcador amb el bon encert en el tir exterior.

🔹A la segona part pugem un poc el ritme durant alguns minuts, trencant el partit amb una diferència de +12 punts i a partir d’ahí ja controlem el partit fins al final, per molt que l’equip visitant volia seguir lluitant el marcador, embrutant el partit en cada acció amb contactes innecessaris.

🔹En definitiva, una última victòria contra un equip molt inferior que mai ens ha guanyat per tancar una temporada increïble que molts de nosaltres mai oblidarem.

🔹Ens quedem amb un sabor de boca amarg, ja que ens hauria encantat arribar a l’objectiu final, però hem aconseguit un altre objectiu igual o més important: portar al bàsquet femení al lloc que es mereix, més amunt que mai, referents als pobles veïns, i això ens ompli el cor d’orgull.

🔹Vamos, ladies! 🏀