🔹Canvi radical d’actitud de l’equip respecte al partit del divendres contra Adesavi que, tot i acudir amb tan sols 8 jugadors a l’encontre, ha sabut competir i fins i tot ha estat a punt de donar la sorpresa i d’emportar-se un partit contra un rival que li ha posat moltes ganes.

🔹El partit ha començat amb poques ajudes defensives per part dels vallers, provocant tirs lliurats que l’equip d’Elda aprofitava amb facilitat. A més a més, els locals estaven millors en la faceta ofensiva, ja que movien la pilota millor i han tret avantatge de les nostres situacions de joc, acabant el primer període 5 punts dalt a favor dels d’Elda.

🔹Després d’unes instruccions i consells, al segon quart els del C.B. Tavernes comencen a posar-se mans a l’obra i arribant a les ajudes. Tot i que els locals segueixen llançant molt, ja no tenen un percentatge tant bo i això provoca que puguem córrer i acabar amb contraatacs, fns i tot sent capaços d’agafar un cert avantatge, igualar i posar-nos per davant al macador, aconseguint una diferència a favor de 15 punts a l’arribar al descans.

🔹Al tercer quart sabem que els d’Elda començaran a pujar el nivell defensiu, però no aconseguim impedir que els vallers tinguen 4 pèrdues i els 8 punts corresponents a aquestes, reduint l’avantatge ràpidament.

🔹Aleshores l’entrenador del Tavernes demana un temps mort ràpidament i els dóna un toc d’atenció als jugadors sobre allò que s’havia parlat al vesturari. Després del temps mort, els nostres xics tornen a la senda de l’actitud defensiva i a mostrar un joc coral en atac. Al finalitzar el tercer període, l’avantatge és de 5 punts a favor de l’equip local.

🔹A l’últim quart, les forces del conjunt grocinegre comencen a flaquejar i es viuen a la pista uns moments de males decisions en atac, junt amb algun mals passes que provoquen que Elda puga anotar amb facilitat. Tot i aquestes últimes males decisions i cistelles, els vallers trauen el geni i continuen competint gràcies a una defensa zonal que els indica l’entrenador.

🔹Aquest aspecte defensiu sorprén l’equip local i aconseguim col·locar-nos a 2 punts d’ells a falta d’un minut per finalitzar, però una falta del nostre jugador Ángel provoca xispes al camp i els àrbitres decideixen desqualificar a algun jugador d’Elda, expulsar a Ángel i compensar la jugada amb 2 tirs lliures i possessió a cada equip, acabant amb el llançament d’un tir lliure i pilota per als d’Elda.

🔹Després de llançar el tir lliure i sacar de banda, els rivals tornen a llançar i convertir 2 tirs lliures, moment al qual Quique demana un temps mort per executar una jugada per finalitzar amb un alley-oop que acaba convertint-se en dos punts.

🔹Després de traure, fem una falta ràpida i l’Elda torna a llançar 2 tirs lliures. A continuació demanem un temps mort per traure en camp d’atac a falta de 17 segons. Aquesta vegada la jugada ix bastant bé, però a l’acabar intentem fer un mate i la pilota se n’ix de dins.

🔹Una llàstima que se’ns escape la victòria en l’últim moment, però les sensacions han sigut les millors.

🔹La pròxima setmana ens espera l’últim partit de la temporada al nostre pavelló contra el Baloncesto Montemar. A per l’última victòria! 🏀