🔹Partidàs absolut de les xiques en una nova victòria que ens porta als 1/4 de final dels Playoffs d’ascens de categoria.

🔹Eixim al partit molt concentrades, sabent la importància que té aquest encontre. D’aquesta manera, no donem al rival cap opció de resposta, amb bones defenses i amb una intensitat difícil d’aguantar, aconseguint al marcador un 0-9 inicial i provocant el primer temps mort local.

🔹Seguim el quart intenses, però dos errors en defensa i una desconnexiĂł a l’Ăşltim minut torna a clavar a les locals en partit, tancant el primer perĂ­ode amb un 10-11.

🔹Al segon quart no acabem d’estar encertades i en atac no aconseguim fluïdesa ni compartir la pilota, fet que provoca que no sumem punts. En canvi, les locals segueixen sumant i li peguen la volta a l’encontre, arribant al descans amb un -1 al marcador.

🔹A la represa del descans tornem a eixir molt concentrades al partit, sense donar opció a les locals de jugar còmodes i aconseguint frenar les seues millors jugadores.

🔹A poc a poc anem agafant avantatge al marcador, movent la pilota molt bé contra la defensa zonal, buscant els espais lliures i castigant-los.

🔹Arribem a l’Ăşltim quart amb un +11 al marcador, i les xiques, sobre ser un equip jove, comencen a controlar el partit amb possessions llargues, un tempo lent i dominant la diferència al marcador fins el final.

🔹En definitiva, dos victòries per a passar a 1/4 de final, dos victòries per a seguir demostrant l’equip que som, dos victòries per trencar una barrera contra la que portem lluitant 3 anys, dos victòries per a creure’ns que som capaces d’arribar fins acĂ­ i seguir passant fases, dos victòries per seguir fent crĂŠixer el bĂ squet femenĂ­ i, per Ăşltim, dos victòries per a tota l’aficiĂł que ha vingut a recolzar-nos als dos partits. Sense vosaltres no serĂ­em res, i ser capaços d’omplir el pavellĂł tant a Tavernes com al Grao demostra el gran club que som.
Vos necessitem aquesta setmana que ve, aficiĂł. Tornarem a posar a la vostra disposiciĂł un autobĂşs i anirem a pels 1/4 de final i molt mĂŠs.