🔹Partit molt complicat davant un bon equip de categoria Preferent que, sobre tindre unes quantes baixes, seguien predominant físicament durant tot l’encontre.

🔹El primer quart està molt disputat i lluitat pels nostres com a visitants que, amb bones defenses i un joc fàcil amb circulació de baló, aconseguim guanyar-lo d’1 punt. A partir d’ahí, el ritme puja per part dels locals i el nostre no aconsegueix estar a l’altura.

🔹L’equip de Sagunt comença a fer una pressió molt intensa a tota pista amb 2 contra 1 molt agressius que els permet recuperar molt balons i aconseguir contraatacs fàcils d’1 contra 0.

🔹Així ens n’anem al descans 21 punts baix. Havíem de tornar al partit al tercer quart per intentar alguna cosa nova, però tot i les ganes que vam posar, va ser difícil.

Així i tot, aconseguim unes bones defenses, però seguim tenint problemes a l’atac degut a la bona defensa local, acabant el tercer quart perdent de 31 punts.

🔹A partir d’ahí ja era molt complicat lluitar i els nostres segueixen errant moltes cistelles fàcils baix de l’anella. Finalment i faltant un minut pel xiulit final, els locals aconsegueixen tancar-nos acta 🏀.