🔹El C.B. Tavernes va començar molt concentrat, realitzant bones defenses que feien que l’equip rival no aconseguira cistelles fàcils. A més a més, bons moviments i un gran treball ofensiu deixaven alguns jugadors amb clars avantatges per aconseguir cistelles.

🔹El gran problema va ser, principalment, el gran nombre d’errades fetes baix l’anella, que no permetien estar en una millor situació al marcador. Tot això junt amb, una vegada més, el baix percentatge al tir lliure que, amb totes les errades baix de la cistella, xacren l’equip.

🔹El tercer quart va ser clau per l’esdevenir del partit, on l’equip de Novelda va eixir més intens i molt més encertat de cara a l’anella. Per contra, el C.B. Tavernes no va saber jugar eixos minuts i va tindre moltes errades i pèrdues de baló, aconseguint només 6 punts en tot el quart, fet que va aprofitat l’equip per traure un avantatge fins a 20 punts, que anava ser molt difícil de reduir a l’últim quart.

🔹En l’últim quart, una millora dels de Tavernes va fer reduir les diferències fins als 10 punts, però la reacció va arribar massa tard.

🔹Sols cal, com sempre, seguir treballant i confiant en nosaltres, que de segur en algun moment canviarà la sort d’este equip 🏀.