🔹Partit molt disputat el que s’ha jugat aquest matĂ­ en DĂŠnia.

🔹Un mal inici del partit fa que l’equip contrari acabe el final del primer quart amb una diferència de +13 (21-8). Les nostres xiques no estaven gens dures en defensa i el DĂŠnia ens trencava en 1 contra 1 amb molta facilitat. A mĂŠs a mĂŠs, en atac tenĂ­em molt poca fluĂŻdesa i ens costava molt anotar.

🔹El segon quart ha sigut tot el contrari i hem començat a defensar i a anotar fins aplegar a la mitja part amb un resultat de 26-23.

🔹El tercer quart ha estat molt igualat i als dos equips els costava moltĂ­ssim anotar, arribant al final d’aquest quart amb un avantatge de 3 punts a favor del DĂŠnia.

🔹El començament de l’Ăşltim quart ha estat bĂŠ i en tot moment creient que podĂ­em lluitar per la victòria. No obstant això, desprĂŠs d’un temps mort el DĂŠnia puja moltĂ­ssim el nivell defensiu, aconseguint finalment la victòria final. Les xiques no podien ni trencar en el 1×1 ni passar el balĂł amb comoditat i el parcial de 13-2 en els Ăşltims 5 minuts ho diu tot.

🔹SabĂ­em que era un partit complicat i hem de mirar la part positiva d’aquesta derrota. Ens ajudarĂ  a millorar els punts fluixos de l’equip i seguir creixent com a conjunt.

🔹Ara a recuperar-nos prompte d’aquesta derrota i a seguir entrenant. Ànims, xiques! 🏀