🔹Nova victòria de les nostres Sèniors, que segueixen imparables amb la seua ratxa en un partidàs igualat de principi a fi.

🔹El primer quart es va desenvolupar a un ritme frenètic, on es notava que els dos equips volien dominar el ritme del partit. Gràcies a un intercanvi de canastes amb el qual aconseguim fer una millor defensa, acabem el primer període dalt al marcador, però sempre en distàncies mínimes.

🔹Al segon quart més del mateix. Les locals van augmentar la seua duresa defensiva, pujant els contactes constants, les faltes i la intensitat, però les xiques no es tiren arrere, ja que eixe és el nostre terreny i si hi ha un equip que sap el que és anar a la guerra són elles. Arribem al descans 6 punts dalt i amb la sensació que podríem estar més amunt.

🔹A la segona part el partit segueix igual, molt igualat, i en diverses ocasions aconseguim distanciar-nos fins els 8-9 punts, però les locals, amb bon encert en la línia de 3, tornen a entrar al partit i no ens deixen tancar-lo.

🔹Arribem als últims minuts amb una diferència de 4-6 punts a favor, i hui sí, les xiques aconsegueixen gestionar-la amb maduresa i calma, aguantant les possessions fins el final i pressionant en defensa. D’aquesta manera, tanquem el partit amb seguretat i sumant una nova victòria a la classificació.

🔹En definitiva, una victòria més i de les importants, de les que ens fa tornar a les posicions de playoffs que ens mereixem, de les que demostra una vegada més que este equip està fent una temporada increïble, i si ens han de deixar fora dels playoffs, que siga als despatxos, perquè en pista no van a poder, així com no han pogut els últims tres anys.

🔹Setmana que ve partit a vida o mort contra el Dénia en casa, i anem a per elles! 🏀