🔹Molt bon treball de l’equip!

🔹Partit competit fins l’últim segon, on estant 2 punts baix hem fallat 4 tirs lliures per empatar, i amb un tir lliurat per guanyar.

🔹L’equip ha competit des del primer moment amb 0-8 d’inici, basat en una press a tota la pista, amb 2×1 i canvis defensius agressius, que ens han permet cĂłrrer i jugar fĂ cil. El Torrent, un equip de gran qualitat i fĂ­sic superior, ha anat entrant al partit fins posar-se per davant 12-10 a la fi del primer quart.

🔹El segon quart l’equip ha continuat amb una bona actitud defensiva, però desencertada en atac, amb molt poca claredat. L’encert des del triple de Torrent ha propiciat l’avantatge al descans 28-18.

🔹Després de reflexionar al descans al voltant d’ocupar millor els espais en atac, compartir la pilota, ser valentes i, sobretot, continuar amb la intensitat defensiva, l’equip fa un fantàstic tercer quart amb un parcial 9-18 que ens deixa un punt per baix per afrontar l’últim quart, i amb la sensació de jugar molt més còmodes i amb més confiança.

🔹Durant l’últim quart el partit ha estat en avantatges mínims per als dos equips, on la nostra falta d’encert al tir lliure no ens ha permés guanyar.

🔹Tot i això, el treball ha sigut molt satisfactori i ens permet continuar el nostre camí entre setmana. Enhorabona a les xiques per l’esforç! 🏀