🔹No ha pogut ser, i les xiquetes han perdut davant un bon equip.

🔹Hem començat la final molt nervioses i 2 pèrdues de balĂł fan que l’equip contrari es col¡loque 4-0 al marcador. A partir d’aquest moment, les xiquetes a poc a poc entren al partit i acabem guanyant el quart 9-10.

🔹Al segon quart eixim bĂŠ, però les pèrdues i la falta d’encert fa que acabem 18-15 a favor del Torrent.

🔹El tercer quart ha sigut per oblidar, on les xiquetes han baixat els braços i l’equip contrari aconsegueix anar-se’n al vestidor amb un marcador de 30-17.

🔹SabĂ­em que si volĂ­em la victòria, el quart perĂ­ode anava a ser clau, i les xiquetes han eixit molt enxufades, però altra vegada la falta d’encert i les pèrdues de balĂł provoquen que no aconseguim reduir la distĂ ncia (33-20).

🔹Al cinqué quart seguim amb la mateixa tònica i acabem el període 16 punts baix.

🔹Ja a l’Ăşltim perĂ­ode fem jugar a totes les xiquetes, on ja el resultat poc importava.

🔹A la fi, donar la enhorabona a l’equip contrari per la victòria. A les nostres xiquetes, felicitar-les per la gran temporada que han fet.

🔹Estem molt orgullosos d’elles, on hem vist una evoluciĂł dia a dia, tant a nivell individual com a col¡lectiu.

🔹Hui hem viscut una derrota, però aquests partits són els que ensenyen i ens mostren tot el que hem de millorar.

🔹I vos diguem que el pròxim any tornarem més fortes i intentarem arribar altra vegada a les finals; i aquesta vegada aconseguirem la victòria.

🔹A tots els pares, gent del club, Sènior Femení i a la resta que ens han acompanyat a Cullera: moltes gràcies de tot cor. Ens heu ajudat moltíssim. Fins el pròxim any! 🏀