🔹Sofridíssima victòria del nostre equip a Dénia, on les nostres xiques han mostrat dues versions prou diferenciades, de més a menys.

🔹En una primera part molt dura quant a contactes i ritme, i on les defenses han dominat clarament, les nostres han aconseguit minimitzar els atacs de les locals, i amb el domini del rebot s’ha aconseguit córrer. Tot i això, les constants errades en situacions còmodes i la falta d’encert en el tir exterior, provoquen que el partit continue molt obert al descans, amb un 18-25 a favor de les nostres.

🔹L’inici de la segona part ha tornat a mostrar igualtat en el joc, però l’equip ja començava a mostrar-se molt menys fluid en atac, amb pèrdues innecessàries i males preses de decisions.

🔹El nostre escàs encert i l’aparició de les tiradores per part de les locals ha igualat el marcador a la fi del tercer període.

🔹L’inici de l’últim quart ha sigut devastador per a les nostres xiques, amb una nul·la capacitat per anotar, propiciant els primers avantatges per a les xiques de Dénia.

🔹A falta de 2 minuts el marcador reflectia un 44-39 per a les locals, però una reacció de coratge de les nostres, amb l’únic triple anotat en tot el partit, bones defenses i robant un baló clau en la press després d’anotar el 49-47, ens permet empatar el partit a 49.

🔹Els últims 25 segons han tingut 2 atacs locals ben defesos per les nostres, on hem aprofitat un tir lliure per sentenciar l’encontre a falta de 9 segons i deixar el definitiu 49-50.

🔹Destacar l’esperit de lluita de les nostres xiques fins al final i les ganes de continuar competint fins al final.

🔹Amb aquesta victòria acabem la primera volta amb 7 victòries i 3 derrotes, que ens deixen en la part alta de la classificaciĂł i que premia el nostre treball al llarg d’aquests mesos, sobretot al principi, on ens vam mostrar com un equip molt dinĂ mic, exigent i divertit.

🔹Ara, si volem continuar a la part alta, tenint en compte que som noves en la categoria, hem de tornar a l’exigència com a grup del principi i recuperar eixes sensacions.

🔹Felicitar a Paulina Catararu, jugadora del nostre equip Júnior Femení, pel debut amb el primer equip, mostrant les seues grans qualitats 🏀.