🔹Autèntic partidàs de les nostres xiques, en un encontre on acudim amb nombroses baixes.

🔹Comencem el partit molt gelades i l’equip contrari ho aprofita per anar-se’n 10 punts dalt.

🔹Un augment d’intensitat defensiva i un bon joc col·lectiu en atac provoca que li peguem la volta al marcador fins col·locar-nos 3 punts dalt al descans.

🔹Un bon inici del tercer període ens permet augmentar l’avantatge fins els 8 punts, però l’encert des de la línia de tir exterior del Dénia provoca que les rivals tornen a entrar en partit. Així hem estat fins l’últim minut, 2-3 punts dalt.

🔹Com era d’esperar, en aquest últim minut ha hagut de tot, però l’encert de les nostres a la línia de tir lliure, les ganes de guanyar i la maduresa demostrada en el moments clau han fet possible la victòria de les valleres en un camp molt difícil que ens fa acabar primeres de grup en aquesta primera fase del Trofeu FBCV.

🔹Molt orgullós del treball realitzat per aquest equip, que mai es dóna per vençut i que sempre va a per totes. A seguir disfrutant! 🏀