🔹Bona rivalitat entre ambdós equips, amb dos partits intensos, molt igualats i amb alternances al marcador, sense massa diferències entre un i altre.

🔹El Pedreguer ens ha requerit disputar un encontre seriós i així ha sigut. Hem estat molt centrades al llarg dels 40 minuts, fent un bon inici que ens donava seguretat, i també hem tingut la possibilitat de corregir aspectes del dia anterior en atac. A més a més, hem tingut menys pèrdues i més encert des del tir exterior.

🔹Gràcies a la seua defensa, el Pedreguer aconseguia avançar, però cap dels dos equips feia grans parcials. De fet, al descans seguíem empatades.

🔹No ha sigut fins als dos últims períodes on hem tingut més paciència en atac junt amb cistelles claus amb què obrim algunes diferències i que ens permeten gaudir d’un final més còmode del que ens esperàvem.

🔹En aquest segon encontre, el treball en equip en defensa (amb gran sacrifici i esforç) junt amb el tir exterior en diversos moments, han sigut decisius per avançar en l’eliminatòria.

🔹A seguir amb la mateixa il·lusió i gaudint de l’experiència! 🏀